به گزارش شفا آنلاين،دکتر سمیرا یگانه زاد، مدیر گروه فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی درخصوص نحوه تهیه شکلات های دندان دوست گفت: فرمولاسیون این شکلات ها به نحوی تهیه شده است که قندهای طبیعی همچون ایزومالت، جایگزین شکر می شوند و این موضوع باعث می شود که مصرف این شکلات ها به دندان آسیب نر سانند.
وی افزود: در واقع این قندهای طبیعی پس از مصرف باعث کاهش «pH» دهان نمی شوند و همین موضوع باعث می شود که باکتری های مضر که به دندان صدمه می زنند رشد و فعالیت نکنند و دندان ها آسیب نبینند.
به گفته استادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، شکلات های دندان دوست به دلیل آنکه با قندهای طبیعی تهیه شده اند علاوه بر آن که بعد از مصرف به دندان آسیب نمی زنند ممکن است برای برخی از بیماران دیابتی نیز مفید باشد.
یگانه زاد افزود: مرحله پژوهشی طرح شکلات های دندان دوست به پایان رسیده و این طرح یا از طریق شرکت های دانش بنیان پژوهشکده و یا از طریق واحدهای صنعتی مورد تجاری سازی قرار خواهند گرفت.