کد خبر: ۳۵۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - 2014September 29
شفاآنلاین-دبیر علمی سومین سپوزیوم علمی فرهنگی خانواده و کودک کم شنوا و ناشنوا گفت : بیش از 70درصد موالید کشور تحت برنامه غربالگری هستند اما ارائه خدمات درمانی به کودکانی که کم شنوایی آنها تشخیص داده شده است به موقع صورت نمی گیرد.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر سعید ملایری روز دوشنبه در سومین سپوزیوم علمی فرهنگی خانواده و کودک کم شنوا و ناشنوا که در سالن غرضی بیمارستان میلاد برگزار شد، افزود: از یک میلیون و 200 هزار نفر تولد سالانه در کشور حدود 800 هزار نفر غربالگری می شوند که به نسبت جمعیت متولدین آمار بسیار مناسبی است.

وی به برخی از مشکلات افراد کم شنوا و ناشنوای کشور اشاره کرد و گفت: ما نیاز به افزایش ارائه خدمات توانبخشی حتی در خانه ها داریم تا خانواده ها بتوانند بدون نیاز به مراجعه به مراکز آموزشی و درمانی با نحوه برخورد با بیماری فرزند خود آشنا و به توانبخشی آنها در منزل بپردازند.

ملایری با بیان اینکه جای کدهای اخلاقی در مراکز حوزه توانبخشی کشور خالی است، افزود: دست اندرکاران مراکز توانبخشی کم شنوایان، موظف به اجرا و رعایت این کدهای اخلاقی هستند.

دبیر علمی سومین سمپوزیوم علمی فرهنگی خانواده و کودک کم شنوا و ناشنوا گفت:این سمپوزیوم یک روزه با هدف معرفی توانمندی کودکان کم شنوا و معرفی مراکز توانبخشی در محورهای صنعت کاشت حلزون، مسایل اجتماعی و ارتباطی کم شنوایان و معرفی روش های آموزشی برگزار می شود.

ملایری افزود: 33 مقاله از مراکز مختلف بالینی و دانشگاه های سراسر کشور به این سمپوزیوم ارسال شده است که از این تعداد 11 مقاله به صورت سخنرانی و 22 مقاله به صورت پوستر ارایه می شود.

وی همچنین از برگزاری جشنواره ای در حاشیه این سمپوزیوم با هدف معرفی کم شنوایان و ناشنوایان موفق خبر داد و گفت: بیش از 20 مرکز بالینی در این سمپوزیوم شرکت دارند که با برپایی غرفه هایی به ارایه توانمندی های خود می پردازند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: