وی به برخی از مشکلات افراد کم شنوا و ناشنوای کشور اشاره کرد و گفت: ما نیاز به افزایش ارائه خدمات توانبخشی حتی در خانه ها داریم تا خانواده ها بتوانند بدون نیاز به مراجعه به مراکز آموزشی و درمانی با نحوه برخورد با بیماری فرزند خود آشنا و به توانبخشی آنها در منزل بپردازند.
ملایری با بیان اینکه جای کدهای اخلاقی در مراکز حوزه توانبخشی کشور خالی است، افزود: دست اندرکاران مراکز توانبخشی کم شنوایان، موظف به اجرا و رعایت این کدهای اخلاقی هستند.
دبیر علمی سومین سمپوزیوم علمی فرهنگی خانواده و کودک کم شنوا و ناشنوا گفت:این سمپوزیوم یک روزه با هدف معرفی توانمندی کودکان کم شنوا و معرفی مراکز توانبخشی در محورهای صنعت کاشت حلزون، مسایل اجتماعی و ارتباطی کم شنوایان و معرفی روش های آموزشی برگزار می شود.
ملایری افزود: 33 مقاله از مراکز مختلف بالینی و دانشگاه های سراسر کشور به این سمپوزیوم ارسال شده است که از این تعداد 11 مقاله به صورت سخنرانی و 22 مقاله به صورت پوستر ارایه می شود.
وی همچنین از برگزاری جشنواره ای در حاشیه این سمپوزیوم با هدف معرفی کم شنوایان و ناشنوایان موفق خبر داد و گفت: بیش از 20 مرکز بالینی در این سمپوزیوم شرکت دارند که با برپایی غرفه هایی به ارایه توانمندی های خود می پردازند.