وی همچنین: البته در روستاها كارشناسان و بهيارها با حضور در خانه هاى سالمندان اين مشكل را تا حدودى برطرف كرده اند ولى اين امكان در شهر فراهم نيست و به همين خاطر است كه مراجعه سالمندان در شهر به مراكز بهداشتى و دريافت خدمت بسيار كمتر از روستاها بوده و اين موضوع باعث مى شود كه سالمندان شهرى آسيب پذيرتر باشند.
وى در ادامه به سالمند شدن جمعيت و اقداماتى كه سازمانها بايد در اين راستا انجام دهند اشاره كرد و افزود: مهمترين نكته اين است كه يك محوريت واحد در ارائه خدمات توسط ارگانهاى مختلف تعريف شود. اين محوريت به صورت واضح در برنامه هاى پنجم توسعه به وزارت بهداشت سپرده شده و تاكيد دارد كه وزارت بهداشت به عنوان متولى سلامت همه گرو ههاى سنى، سياستگذار، برنامه ريز و مسئول ارائه خدمات سلامت به همه گروهها از جمله سالمندان است و همه سازمانهاى دولتى و غيردولتى موظفند از خدمات وزارت بهداشت پيروى كنند. براساس اين بند قانونى، وضعيت و جايگاه وزارت بهداشت با بقيه سازمانها و ارگانها به صورت واضح مشخص است.
رئيس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت همچنین گفت: مسئله مهم اين است كه ايران با شتاب تندترى نسبت به ساير كشو رها در حال سالمند شدن است و به همين دليل ارائه خدمات سالمندى براى افراد سالمند نياز به يك عزم ملى دارد. بر همين اساس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت سند ملى تحول نظام سلامت سالمندان را مبتنى بر الگوى اسلامى ايرانى طراحى كرده و به تأييد شوراى عالى سلامت امنيت قضايى برساند. اين سند كه در حال اجرا شدن است يكى از موفقيتهاى بسيار بزرگ ما در خصوص ارتقاى سلامت سالمندان محسوب مى شود كه ابعاد بسيار وسيعى دارد. جنبه هاى مختلف جسمانى، روانى اجتماعى در اين سند مورد توجه قرار گرفته و وظايف همه ارگانها، سازمانها و نهادها تعريف شده است.
دكتر طاهرى در پايان در خصوص شهر دوستدار سالمندان، گفت: تنها شهرى كه توسط سازمان جهانى بهداشت به تصويب رسيده كه شهر دوستدار همه سنين از جمله سالمندان شود، كلان شهر تهران است. اميدواريم شهر دوستدار سالمندان در ساير شهرها نيز گسترش يابد و ساير شهرداریها اين اصل را مبنا قرار دهند كه بتوانند مجرى برنامه شوند. البته در تهران هنوز تمام قسمتهاى شهر دوستدار سالمند نيست ولى با اين حال مسئوليت را پذيرفته كه در اين راستا حركت كند.