کد خبر: ۳۴۹۶۱۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024September 10
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، از تولید جایگزین مفید برای تنقلات آسیب رسان به سلامت خبر داد.
شفاآنلاین:سلامت>رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو،حسین رستگار گفت: مصرف پفک، چیپس و تنقلات مشابه، به دلیل ترکیبات و فرآیند تولید خاص خود، می‌تواند عوارض متعددی بر سلامت انسان داشته باشد. این محصولات که اغلب با روغن‌هایی در دماهای بسیار بالا پخته می‌شوند، ممکن است به تولید مواد مضر مانند پراکسیدها منجر شوند که با گذشت زمان و تحت تأثیر نور و حرارت، خطرات خود را بیشتر نمایان می‌کنند.

به گزارش شفا آنلاین:وی افزود: مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، در راستای وظایف ذاتی خود به تولید غنی سازی یک محصول جدید که در مقابل محصولات آسیب رسان به سلامت است، اقدام کرده است.

رستگار تاکید کرد: این محصول که بر پایه حبوبات تولید و با ویتامین، مینرال ها و برخی مواد مفید دیگر غنی سازی شده؛ قرار است جایگزین تنقلات پرطرفدار آسیب رسان به سلامتی مثل چیپس، پفک و دیگر فرآورده‌های مشابه گردد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: