کد خبر: ۳۴۷۸۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024August 03
متخصص تغذیه عنوان کرد؛
یک متخصص تغذیه گفت: امکان دارد در مواردی بستنی سنتی به صورت غیرپاستوریزه تهیه شود، به همین دلیل برای پیشگیری از مسمومیت و بیماری، باید بستنی سنتی را حتماً از مکان‌های مطمئن تهیه کرد.

شفاآنلاین:سلامت>مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، درباره مصرف بستنی محبوب ایرانی‌ها، توصیه هایی داشت.

 به گزارش شفا آنلاین:مینا کاویانی، بستنی سنتی را از بستنی‌های محبوب ایرانی‌ها برشمرد که علاوه بر شیر و سایر مواد اولیه دارای خامه نیز هست و گفت: همین امر موجب می‌شود انرژی بالایی داشته باشد، بنابراین توصیه می‌شود در مصرف این نوع بستنی، اعتدال را رعایت کنیم.

وی نکته مهم دیگر درباره بستنی سنتی ایرانی را نحوه تهیه آن برشمرد و افزود: امکان دارد در مواردی این بستنی به صورت غیرپاستوریزه تهیه شود، به همین دلیل برای پیشگیری از مسمومیت و بیماری، باید بستنی سنتی را حتماً از مکان‌های مطمئن تهیه کرد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: با رعایت نکات تغذیه‌ای و توجه به موارد بهداشتی می‌توان از بستنی به عنوان یک دسر خوشمزه به ویژه در فصل تابستان لذت برد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: