کد خبر: ۳۴۷۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024July 23
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو از تولید ۸ محصول فناورانه حلال خوراکی خبر داد.
شفاآنلاین:سلامت>رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو حسین رستگار رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ۸۰ مورد توسعه طرح کاربردی و تحقیقاتی در حوزه حلال طی سال گذشته انجام شده است، اظهار کرد: ارزیابی خطر آلاینده‌های پرخطر در محصولات آرایشی-بهداشتی، انواع نان مورد استفاده خانوار، گردو، قهوه بوداده و ...، تعیین روش‌های نوین بر پایه هوش مصنوعی از قبیل پیش‌بینی ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی عسل، تشخیص منشا بافتی ژلاتین، اندازه گیری SPF ضدآفتاب، اندازه گیری فرمالدئید در آرایشی و بهداشتی و منشا شیر در انواع پنیر در این حوزه قرار گرفته است.

به گزارش شفا آنلاین:وی با اشاره به توسعه محصولات فناورانه و حلال، تصریح کرد: از جمله محصولات تولید شده در این حوزه می‌توان به کاربرد فیلم خوراکی حاوی وی پروتئین و اسانس در نگهداری پنیر، ارائه فرمولاسیون برای جایگزین‌های گیاهی محصولات لبنی، اثر پوشش نشاسته سیب زمینی حاوی آمینواسید انتخاب شده برای جلوگیری از تشکیل ترکیبات سرطان زا در مرغ سرخ شده و تولید ماست تربا سنتی با استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از سبزیجات تخمیر شده می‌توان اشاره کرد.

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو همچنین از تولید فیبرهای هیدرولیز شده بومی، تولید ناگت حاوی مایکو پروتئین به عنوان جایگزین گوشت مرغ، تولید شیر با فنیل آلانین در فرمولاسیون افراد فنیل کتونوریا و تولید برگر حاوی مایکو پروتئین با عنوان جایگزین گوشت قرمز با روش فناورانه خبر داد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: