به گزارش شفا آنلاین،مهناز قراول باشی با اشاره به نزدیک شدن آغاز سال تحصیلی، گفت: چون دانش آموزان برای مدت چندماه دور از مدرسه و درس بودهاند، ممکن است آغاز سال تحصیلی برای انها کمی دشوار باشد و از همین رو لازم است خانوادهها در این فرصت باقی مانده آمادگی لازم را به آنها بدهند.
او نظمپذیر کردن کودکان را از مهمترین این آمادگیها برشمرد و گفت: اولین چیزی که دانش آموزان در مدرسه فرا میگیرند، نظم است و توصیه میشود خانوادهها در این مدت نظم را وارد زندگی فرزندان خود کنند.
به گفته این کارشناس در این چند روز باقی مانده تا آغاز سال تحصیلی ساعت خواب دانش آموزان باید منظم شود تا صبحها نیز در ساعت خاصی بیدار شوند.
قراول باشی ساعت مناسب برای خواب دانش آموزان دبستانی را ساعت 22 دانست و گفت: دانش آموزان راهنمایی و دبیرستان میتوانند تا ساعت 23 هم بیدار باشند.
او ادامه داد: ساعت خواب باید به گونهای باشد که نیاز هشت ساعت خواب فرد را برطرف کند.
این کارشناس به خانوادهها توصیه کرد: از دادن چای به فرزندان خود پیش از خواب خودداری کنند و به جای آن یک فنجان شیر ولرم به آنها بدهند تا خواب بهتری داشته باشند.
قراول باشی شام سبک را نیز از دیگر نیازهای پیش از خواب دانش آموزان دانست.
او در ادامه با بیان اینکه کودکان باید در این مدت از نظر ذهنی هم برای پذیرش مدرسه آماده شوند، یادآوری کرد: خانواده ها باید دید خوبی در خصوص فضای مدرسه، معلمان و سایر دانش آموزان به فرزندان خود بدهند.
به گفته این کارشناس خانوادهها میتوانند تا قبل از بازگشایی مدارس فرزندان خود خصوصا کلاس اولیها را چند بار به مدرسه ببرند تا در حیاط و کلاسها گردش کنند و با فضای مدرسه آشنا شوند.
قراول باشی گفت: حتی می توان گچ و ماژیک هم همراه برد تا بچهها روی تختهها برای خود یادداشت بنویسند.
او با اشاره به اینکه نباید تصویری که از مدرسه به دانش آموزان میدهیم تصویر یک فضای دیکتاتوری باشد، یادآوری کرد: باید از مدرسه یک فضای شاد و دوستانه ترسیم کنیم.
این کارشناس مشاوره گفت: برخی کودکان در این مدت دچار وابستگی به پدر و مادر میشوند که چنین خانوادههایی میتوانند در روزهای اول بازگشایی مدرسه ساعاتی را بر اساس ضوابط مدرسه کنار فرزند خود بمانند.
قراول باشی معتقد است: سنی که برای مدرسه تعیین میشود، سنی است که کودک در آن وابستگی کمتری به خانواده دارد و از همین رو در این زمینه کمتر مشکل ایجاد میشود.
ایسنا