قهوه بهعنوان میوه یک گیاه از دل طبیعت به وجود آمده است که منابع زیادی از مواد معدنی و مغذی را شامل میشود.
![](/files/fa/news/1403/3/19/801927_143.jpg)
شفا آنلاین:سلامت>هیچ منبع آنتیاکسیدانی به پای آنتیاکسیدانهای قهوه نمیرسد و این موضوع شامل هر دو نوع قهوهی عادی و قهوهی بدون کافئین میشود. آنتیاکسیدانهای موجود در قهوه «کنین» نام دارند و بعد از برشته شدن قدرت مبارزهی بیشتری پیدا میکنند. پس با نوشیدن قهوه دوز قابل توجهی از آنتیاکسیدانها را وارد بدنتان میکنید. این موضوع یکی از خواص قهوه تلخ است که برای سلامتی اهمیتی کلیدی دارد.