شفا آنلاين-باور غلطی میان مردم وجود دارد که گمان میکنند ذهن در سنین پایین آماده پذیرش اطلاعات است و با بالا رفتن سن از این آمادگی کاسته میشود اما اگر بدانید که با چه راهکارهای سادهای میتوان همیشه ذهن را آماده نگه داشت و حافظه را تقویت کرد هرگز از آنها غافل نمیشوید.
به گزارش
شفا آنلاين،تقویت حافظه به این معنی نیست که در طول روز انرژی و زمان زیادی را برای این کار بگذارید. راهکارهای تقویت حافظه سادهتر از چیزی است که به نظر میآید.
حساب زمان آنلاین تان را داشته باشیداین روزها اکثر افراد زمان زیادی را به صورت آنلاین سپری میکنند. این زمان بخش عمدهای از وقت ما را فراگرفته و اگر به دقت مراقب نباشیم اتفاق جالبی روی نمیدهد. اینترنت تنها به سایتها و شبکههای اجتماعی محدود نمیشود و نباید تنها به لایک کردن تصاویر حیوانات و عکسهای بانمک بسنده کرد. این فضا پر است از سایتها و سرویسهای آموزشی آنلاین که میتوان از آنها و از زمان آنلاین بودن به بهترین شکل استفاده کرد.
فهرست کارهای انجام شده را داشته باشیدنظم ذهنی یکی از مهمترین مسائلی است که به فرد کمک میکند تا حافظهای پایدار داشته باشد.همواره گفته میشود که تهیه فهرست کارهایی که باید انجام دهید یکی از روشهای مناسب است اما علاوهبر این درست کردن فهرست کارهای انجام شده باعث افزایش انگیزه در فرد میشود. بنابراین فهرست انجام شدهها راهی برای افزایش حافظه است.
از بازی غافل نشویدبازی کردن شاید چندان خوش نام نباشد و بهعنوان یکی از کارهایی که میتواند فرصت انجام کار مفید را از شما بگیرد به حساب آید اما بازی نیز میتواند مانند غذای ذهن عمل کند به شرط آنکه در انتخاب آن دقت کنید. بازیهایی مانند سودوکو و پازلهای مختلف که اغلب هم روی گوشیهای هوشمند قابل نصب هستند میتوانند کمک شایانی به حافظه شما کنند. نکته مثبتی که میتوان درباره این بازیها به آن اشاره کرد اینکه در زمانهای مرده که عملا فرصت انجام کاری نیست میتوان از این بازیها برای تقویت حافظه استفاده کرد.
آموختهها را بنویسیدهر روز که از خواب بیدار میشوید تا شب اطلاعات تازهای میآموزید. یکی از کارهای مناسب برای افزایش حافظه این است که هر روز در حد 400 کلمه آموختههای روزانه خود را بنویسید. نوشتن آموختههای روزانه موجب میشود که اطلاعات شما در حافظه به شکل کامل ثبت شود.
با دوستان باهوش معاشرت کنیددر ادبیات فارسی همیشه به این نکته تکیه شده است که کمال همنشین تاثیر فراوانی در شخصیت فرد خواهد داشت. حالا محققان به این نتیجه رسیدهاند که معاشرت با دوستانی که از شما باهوشتر هستند میتواند تاثیر زیادی در ارتقای حافظه شما داشته باشد. دوستانی که همیشه چیزی برای آموختن به فرد داشته باشند میتوانند تاثیر زیادی در ارتقای شما داشته باشند.
زیاد بخوانیداین مورد چندان چیز تازهای نیست اما بخش غمانگیز ماجرا آنجاست که با توجه به بدیهی بودن این قسمت چندان مورد توجه قرار نمیگیرد.خواندن باعث میشودکه ذهن همیشه در حالت آماده برای پذیرش اطلاعات تازه قرار بگیرد. بنابراین خواندن را تبدیل به یکی از عادات روزانه کردن میتواند تاثیر فراوانی در پایداری حافظه داشته باشد.
برای دیگران توضیح دهیداطلاعات و دانستههای خود را برای دیگران توضیح دهید. این خصوصیت هم در ارتقای کیفیت حافظه تاثیرگذار است و هم اینکه موجب میشود شما از بدیهی پنداشتن حرفهای خود دست بردارید و برای هر حرفی که میزنید توضیح و دلیل داشته باشید. همچنین اگر اطلاعات تازهای دارید میتوانید با توضیح آن برای دیگران در حافظه بلندمدت برای آن جای تازه و ماندگاری پیدا کنید.
زبان جدید بیاموزیدآموختن زبان تازه میتواند دریچههای جدید برای خود فرد باز کند.شما زمانی که با زبانی بیگانه آشنا میشوید در واقع دنیای جدیدی را تجربه میکنید. در این دنیای جدید تفاوتهای زیادی را با شخصیت فعلی خود احساس میکنید و میتوانید کیفیت حافظه را نیز بالا ببرید.
فرهیختگان