کد خبر: ۳۳۲۰۱۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023September 12
مصرف میوه برای همه افراد توصیه می‌شود، اما برخی از میوه‌ها هستند که قند کمتری دارند و خوردن آنها به شدت توصیه می‌شود.
شفا آنلاین>سلامت>میوه‌هایی که در ادامه معرفی می‌شوند، از پایین‌ترین سطح قند به بالاترین مقدار قند قرار گرفته‌اند. 

به گزارش شفا آنلاین:طبق تحقیقات صورت گرفته، توت‌ها عموما میوه‌هایی با پایین‌ترین سطح قند هستند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی دیگر هستند. لیمو نیز در پایین‌ترین رده قرار دارد. 
میوه‌های تابستانی مانند طالبی، هلو و زردآلو در دومین رده قرار دارند. میوه‌های زمستانی مانند سیب، گلابی، و مرکبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو نیز حاوی شکر پایینی هستند.) میوه‌های گرمسیریای مانند آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شکر زیادی هستند. هم‌چنین میوه‌های خشکی مانند خرما، کشمش، زردآلو، آلوسیاه، انجیر، و بسیاری میوه‌های خشک دیگر حاوی شکر بسیار بالایی هستند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: