مصرف میوه برای همه افراد توصیه میشود، اما برخی از میوهها هستند که قند کمتری دارند و خوردن آنها به شدت توصیه میشود.
شفا آنلاین>سلامت>میوههایی که در ادامه معرفی میشوند، از پایینترین سطح قند به بالاترین
مقدار قند قرار گرفتهاند.
به گزارش شفا آنلاین:طبق تحقیقات صورت گرفته، توتها عموما میوههایی
با پایینترین سطح قند هستند و هم چنین دارای بیشترین میزان
آنتیاکسیدانها و مواد مغذی دیگر هستند. لیمو نیز در پایینترین رده قرار
دارد.
میوههای تابستانی مانند طالبی، هلو و زردآلو در دومین رده قرار
دارند. میوههای زمستانی مانند سیب، گلابی، و مرکبات شیرین مثل پرتقال
میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو نیز حاوی شکر پایینی هستند.)
میوههای گرمسیریای مانند آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شکر
زیادی هستند. همچنین میوههای خشکی مانند خرما، کشمش، زردآلو، آلوسیاه،
انجیر، و بسیاری میوههای خشک دیگر حاوی شکر بسیار بالایی هستند.