دانههای کنجد ارزش غذایی بالایی دارند و از جمله منابع غذایی به شمار میآید که مصرف آن به تمام گروههای سنی از جمله مادرانی که در دوران شیردهی قرار دارند و افراد مسن توصیه میشود.
شفا آنلاین>سلامت>مصرف کنجد به رشد سلول های
عصبی مرکزی در نوزادان نیز کمک میکند.
به گزارش شفا آنلاین:دانههای کنجد ارزش غذایی بالایی
دارند و از جمله منابع غذایی به شمار میآید که مصرف آن به تمام گروههای
سنی از جمله مادرانی که در
دوران شیردهی قرار دارند و افراد مسن توصیه
میشود.
از این دانههای مغذی آسیاب شده مایع غلیظی تهیه میشود که به آن
ارده میگویند میتوان آن را همراه با نان به عنوان صبحانهای خوشمزه
استفاده کرد. در ضمن کنجد باعث افزایش قدرت بینایی می شود؛ به همین دلیل
متخصصان تغذیه مصرف آن را به خانم های باردار و شیرده توصیه می کنند.
دو معجون فوق العاده با کنجد برای مادران شیرده!
- مادر شیرده می تواند کنجد را به همراه شیر و بادام و شکر ترکیب کنید و این معجون مقوی را نوش جان کنید.
- همچنین
مغز بادام پوست کنده، مغز پسته، مغز نارگیل هر کدام 120 گرم و کنجد پوست
کنده 200 گرم را خوب آسیاب کرده و سپس با شکر مخلوط شود, هر روز یک قاشق
غذاخوری از مواد فوق همراه با شیر تازه مصرف شود.