کد خبر: ۳۲۵۱۹۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023May 14
غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی درباره مصرف عرق کاسنی در دوره بارداری، گفت: اگر در دوران بارداری مزاج مادر خیلی سرد نباشد و معده مشکلی نداشته باشد و همچنین مصرف عرق کاسنی برای وی موردی نداشته باشد می‌تواند صبح‌ها به صورت ناشتا آن را مصرف کند. در کنار آن دمنوش سیب ، به و گل سرخ برای بهبود شرایط جنین نیز بسیار مفید است.

شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص طب سنتی گفت: استفاده از شیره انگور برای مادران باردار مفید است.

به گزارش شفا آنلاین:غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی درباره مصرف عرق کاسنی در دوره بارداری، گفت: اگر در دوران بارداری مزاج مادر خیلی سرد نباشد و معده مشکلی نداشته باشد و همچنین مصرف عرق کاسنی برای وی موردی نداشته باشد می‌تواند صبح‌ها به صورت ناشتا آن را مصرف کند. در کنار آن دمنوش سیب ، به و گل سرخ برای بهبود شرایط جنین نیز بسیار مفید است.

وی در مورد ضعف بدن در دوران بارداری، گفت: توصیه من به مادران باردار این است که انجیر خیسانده، شیر بادام، دمنوش گل سرخ ، نعنا و نبات را به برنامه غذایی خود اضافه کنند.

این متخصص طب سنتی افزود:همه این موارد در قوت بخشی و جلوگیری از ضعف موثر هستند. همچنین استفاده از عصاره استخوان راسته در غذا‌ها و شیره انگور نیز می‌توانند مفید باشند.

کردافشاری در مورد تنگی کانال گردن و آرتروز، اظهار کرد: معمولا برای درمان افرادی که این مشکلات را دارند، ما مزاج فرد را بررسی کرده و از مسهل‌کننده‌های مربوطه استفاده می‌کنیم. در کنار آن ماساژ‌های موضعی نیز می‌تواند مفید باشد. بهتر است که فرد با مراجعه به پزشک و تحت نظر یک متخصص روند درمان خود را سپری کند.

وی گفت: بلغم انواع متفاوتی دارد. در طب سنتی ما نوع بلغم را تشخیص می‌دهیم و بر این اساس رطوبت ایجاد شده به سبب میکروب را اصلاح می‌کنیم. البته باید این موضوع را در نظر داشت که همواره اولین قدم در رابطه با پیشگیری از میکروب معده، پرهیز غذایی است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: