کد خبر: ۳۲۱۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023March 16
کافئین یک محرک سیستم عصبی مرکزی است که در انواع گیاهان مانند چای، قهوه و کاکائو وجود دارد و به صورت های مختلفی بر روی بدن شما تاثیر میگذارد و اثرات دیگری علاوه بر افزایش سطح هوشیاری بر روی بدن شما خواهد داشت.
شفاآنلاین>سلامت>مطالعه‌ای تازه نشان می‌دهد که افزایش سطح کافئین در جریان خون می‌تواند مقدار چربی بدن را کاهش دهد و درنتیجه ریسک ابتلا به دیابت نوع ٢ را پایین بیاورد. اگرچه هنوز نمی‌توان با قطعیت چنین توصیه‌ای را مطرح کرد، اما در آینده شاید استفاده از قهوه بدون کالری بتواند برای کاهش وزن و ریسک ابتلا به دیابت به‌کار گرفته شود.
به گزارش شفاآنلاین:گروهی از محققان در سوئد و بریتانیا بر مبنای مطالعه دیگری که پیش‌تر به‌صورت مشاهده‌ای درباره رابطه میان مصرف کافئین و کاهش ریسک دیابت نوع ٢ انجام شده بود، این بار از تکنیکی موسوم به تصادفی‌سازی مندلی برای تحقیق در این رابطه استفاده کردند. این تکنیک با بررسی شواهد ژنتیکی به‌دنبال کشف رابطه علت‌و‌معلولی می‌گردد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: