کافئین یک محرک سیستم عصبی مرکزی است که در انواع گیاهان مانند چای، قهوه و کاکائو وجود دارد و به صورت های مختلفی بر روی بدن شما تاثیر میگذارد و اثرات دیگری علاوه بر افزایش سطح هوشیاری بر روی بدن شما خواهد داشت.
شفاآنلاین>سلامت>مطالعهای تازه نشان میدهد که افزایش سطح کافئین در جریان خون میتواند مقدار چربی بدن را کاهش دهد و درنتیجه ریسک ابتلا به دیابت نوع ٢ را پایین بیاورد. اگرچه هنوز نمیتوان با قطعیت چنین توصیهای را مطرح کرد، اما در آینده شاید استفاده از قهوه بدون کالری بتواند برای کاهش وزن و ریسک ابتلا به دیابت بهکار گرفته شود.
به گزارش شفاآنلاین:گروهی از محققان در سوئد و بریتانیا بر مبنای مطالعه دیگری که پیشتر
بهصورت مشاهدهای درباره رابطه میان مصرف کافئین و کاهش ریسک دیابت نوع ٢
انجام شده بود، این بار از تکنیکی موسوم به تصادفیسازی مندلی برای تحقیق
در این رابطه استفاده کردند. این تکنیک با بررسی شواهد ژنتیکی بهدنبال کشف
رابطه علتومعلولی میگردد.