به گزارش شفاآنلاین:وی افزود: ارتقای کیفیت خدمات و تدوین شاخص ها و پایش مداوم خدمات مددکاری، آموزش و ارتقای سطح دانش و آگاهی و توجه به مباحث انگیزشی مددکاران، پیگیری جایگاه و مزایای شغلی آنان و توسعه کمی و کیفی مددکاری، اقدامات دیگر اداره مددکاری طی سال های اخیر بوده است.
رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت افزایش میزان آگاهی مدیران بیمارستان ها نسبت به مددکاری، توسعه همکاری درون بخشی و بین بخشی و ارتباط با نهادهای بین المللی و تفاهمنامه با صندوق کودکان سازمان ملل، افزایش مهارت های مددکاران در کنار آموزش را دیگر اقدامات این اداره معرفی کرد.
جوادی با اشاره به تلاش مددکاران در همهگیری کرونا، گفت: تعریف پروتکل ها در زمینه های مختلف و استانداردسازی خدمات مددکاری، تألیف و ترجمه کتاب های تخصصی مددکاری و برگزاری دوره های آموزشی مستمر نیز در سال های اخیر انجام شده است.
وی با بیان این که از ابتدای امسال ۵۵ هزار نفر شب همراهان بیماران را در ۷ همراه سرا با کمک ۹۰ هزار مددکار اسکان دادیم، ابراز داشت: طرح سلامت یار در ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی اجرا شد که امروز از برگزیدگان آن در ۲۰ دانشگاه تقدیر میشود.
جوادی افزود: درصددیم جذب نیروی مددکاری را سالی ۱۵ درصد افزایش دهیم. همچنین بازدیدهای مستمری از مراکز درمانی انجام شده است.
وی از راه اندازی دوره کارشناسی و ارشد مددکاری اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و گفت: مترصد راه انداری این رشتهها در دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی و تهران هم هستیم.
رئیس اداره مددکاری خواستار ارائه خدمات مددکاری در شبکه بهداشت شد و گفت: اگر اثربخشی مددکاری در مراکز درمانی ۲۰ درصد باشد، این اثربخشی در شبکه بهداشت تا ۸۰ درصد قابل افزایش است.
جوادی با اعلام
اینکه تعرفه گذاری خدمات مددکاری اجتماعی در حال انجام و محتواهای آموزشی
در حال تدوین است، ادامه داد: در حال پیگیری بحث سختی کاری شغل مددکاری
هستیم و همچنین سند خدمات مددکاری اجتماعی را از طریق شورای عالی امنیت
غذایی، پیگیری خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: همچنین در حال پیگیری توسعه خدمات مددکاری در اورژانس و توجه به پژوهش ها و پروانه دار شدن حرفه مددکاری هستیم.
رئیس اداره مددکاری وزارت بهداشت با بیان اینکه مددکاران به ارتقای کیفیت
زندگی شهروندان و اقشار آسیب پذیر کمک شایانی می کنند، بیان داشت: در سال
۱۴۰۰ به همت مددکاران ۱۵ هزار مورد بیمار مجهول الهویه، ۲۳ هزار مورد بیمار
بیخانمان در مراکز درمانی ساماندهی شدند.
جوادی
با تاکید بر اینکه شبکه بهداشت میتواند به غربالگری این موارد کمک کند،
گفت: در پنج سال اخیر، باز تعریف مجدد از مددکاری اجتماعی در وزارت بهداشت
انجام و شرح وظایف مددکاران تدوین شد.
وی افزود: نقش مددکاری
متحول شده و تغییرات اجتماعی جامعه هم در این بازتعریف اثر داشته است.
شناسه شغلی برای مددکاران اجتماعی و استانداردها و پروتکل ها تعریف شده و
ساختار جدید آن ایجاد شده است.
جوادی گفت: ارتقای سطح مددکاری
در نظام سلامت، توسعه ضریب نفود آن، افزایش ظرفیت مددکاری و کار روی
سنجههای اثربخشی مددکاری توسط اداره مددکاری پیگیری و انجام شده است.