به گزارش شفاآنلاین ،محمد صفری ملک میان، درخصوص آمارهای ارائه شده از سوی رئیس جمهور در جلسه صحن علنی روز یکشنبه (۲ بهمن) مجلس و واکنشها نسبت به این آمارها، گفت: یکی از اشتباهاتی که مسئولان تراز اول و مقامات به ویژه روسای محترم جمهور مرتکب میشوند مساله اکتفا کردن به آمارهایی است که کارگزاران پاییندستی به مقامات بالادستی انتقال میدهند و این جزو مواردی است که مقام معظم رهبری همواره تاکید دارند که ما به این آمارها بسنده نکنیم.
وی ادامه داد: اینکه آقای رئیسجمهور آمار میدهند که ما برای یک میلیون نفر اشتغالزایی داشتیم مسالهای است که هم برای مردم و هم برای نمایندگان مجلس در هالهای از ابهام قرار دارد و باید روشنگری و شفافسازی شود. یا در برخی شاخصها و موارد دیگر هم ایشان آمارهایی را مطرح میکنند که شاید برای جامعه چندان ملموس نباشد.
نماینده مردم رودسر در مجلس همچنین عنوان کرد: من در رأیگیری کلیات لایحه بودجه علیرغم اینکه مجلس به آن رأی موافق داد و تصویب شد؛ هم در صحن علنی و هم در کمیسیون تلفیق به کلیات لایحه بودجه رأی مخالف دادم.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ خاطرنشان کرد: دلیل مخالفت بنده هم این بود که به اعتقاد من، آن «تحول اقتصادی» که یکی از برنامهها و شعارهای راهبردی آقای رئیسجمهور بود و ما برهمین اساس به ایشان کمک کردیم و رأی دادیم و انتظار داشتیم، با این بودجه نمیتواند آن تحولات اقتصادی را دنبال کرده و پیش ببرد.
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها خاطرنشان کرد: همچنین لازم میدانم به ضرس قاطع بگویم که با توجه به شرایط و منابع مالی موجود، عمده عددهایی که در لایحه بودجه آمده و تعریف شده قابلیت تحقق ندارد. در مجموع حرفهای بسیار زیادی پیرامون کلیات و همینطور مسائل جزئی لایحه بودجه وجود دارد که انشاءالله در کمیسیون های تخصصی و بعد در کمیسیون تلفیق نسبت به رفع و اصلاح آن تلاش خواهیم کرد.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه در ادامه تصریح کرد: انتظار داریم دولت به سمتی حرکت کند که منابع موجود را دقیق برآورد کرده و مصارفی که براساس آن تنظیم میشود را به نحوی تنظیم کند که یک تناسب و سنخیت میان منابع و مصارف پدید آید تا از یکسو در طول سال آینده با کسری بودجه مواجه نشویم و از سوی دیگر برای بسیاری از پروژههای عمرانی که بر زمین مانده و متوقف شده است، اعتبار تخصیص داده شود تا کار پیش برود.
وی تاکید کرد: دولت باید مسائل موجود در
کشور را اولویتبندی کرده و براساس آن نسبت به تدوین بودجه اقدام کند، برای
مثال اکنون در کشور ما مساله بهداشت یک اولویت اساسی و مهم است، آموزش و
پرورش یکی از موضوعات بسیار مهم است یا اینکه ورزش و تندرستی یکی دیگر از
موضوعات دارای اهمیت است. دولت باید در بودجه به گونهای برنامهریزی
میکرد که بتواند به اولویتهای اصلی کشور برسد؛ این جزو درخواستها و
مطالبات ما بود که انشاءءالله هم در کمیسیون تلفیق و در صحن این موارد را
مطرح و مطالبه خواهیم کرد.