به گزارش شفاآنلاین:یکی از شرکت های فناور برای این منظور به جای استفاده از مواد شیمیایی آنتیباکتریال، نسبت به تولید مواد آنتی باکتریال به روشی سبز و با استفاده از پوست مرکبات اقدام کرده است.
امیرحسین بختیاری، مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه ما اقدام به تولید نانوذراتی کردیم که علاوه براین که سازگار با محیطزیست است، حساسیت، سمی بودن و تحریکپذیری را به حداقل میرساند، خاطر نشان کرد: زمانی که بعد از تولید یک محصول، محصول نانویی میشود، تولیدکننده باید سطح بیرونی محصول را به مواد نانویی آغشته کند که بعد از مدتی در اثر تماس با محیط اطراف این نانومواد از سطح جدا میشوند. کاری که ما انجام دادیم، این است که موادنانویی را وارد تار و پود پارچه کردیم، در واقع دیگر مشکل از بین رفتن نانومواد را نداریم.
به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری، بختیاری افزود: این راهبرد باعث افزایش ماندگاری خواص نانومواد در پارچه میشود. آزمایشهای انجام شده دو سال ماندگاری خواص نانومواد در این پارچهها را تایید کرده است. البته ما مدعی هستیم که بیش از دو سال ماندگاری داریم، اما مجوز برای دو سال ماندگاری صادر شده است. نانوذرات استفاده شده در این فناوری را نیز تولید میکنیم و بینیاز از واردات هستیم. به همین دلیل قیمت تمام شده نانوذرات به نصف میزان وارداتی کاهش یافته است.
برخی از مواد مورد استفاده در این شرکت، پیش از این از خارج وارد میشد که در حال حاضر شرکت در این بخش به خودکفایی رسیده است.