پختن برخی از سبزیجات باعث می شود که مواد مغذی آنها راحت تر جذب بدن شوند.
شفاآنلاین>سلامت>نسخه خام یا پخته شده از نظر تغذیه ای برتر
است؟ از یک طرف، علاقه مندان به غذای خام شما را به این فکر می اندازند که
پخت و پز تمام ویتامین های کلیدی سبزیجات را شسته و آنزیم های زنده مفید را
از بین می برد. اما، مانند بسیاری از موارد، از بین رفتن مواد مغذی به
همین سادگی نیست. در رژیم غذایی سالم، سبزیجات خام باید به وفور مصرف شوند،
اما سبزیجات به شکل سرخ شده، بخارپز، کبابی و برشته نیز باید مصرف شوند،
زیرا تحقیقات نشان میدهد که پختن سبزیجات میتواند دیوارههای سلولی سخت
را از بین ببرد و مواد مغذی را راحتتر جذب کند.
به گزارش شفاآنلاین:در اینجا سبزیجاتی شگفت انگیز که بعد از پختن مفید تر هستند را به شما معرفی می کنیم.
هویج
می دانید هویج برای چشمان شما مفید است، اما آیا می دانید چرا؟ هویج
ترکیبی به نام بتاکاروتن دارد که به هویج رنگ نارنجی عمیق می دهد.
بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل می شود که برای بینایی خوب، سلامت
سیستم ایمنی و پوست سالم ضروری است. در سال 2002، محققان دریافتند که پختن
هویج در واقع میزان بتاکاروتن قابل جذب بدن را افزایش می دهد.