کد خبر: ۳۱۱۸۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - 2014August 15
شفا آنلاین:ماهی بهترین گوشت است که علاوه بر فسفر و آهن فراوان سرشار از امگا 3 بوده و برای فعالیت مغز بسیار مفید است.
به گزارش شفا آنلاین-محمد جواد حسین زاده متخصص تغذیه  گفت: چند شیوه برای طبخ ماهی وجود دارد. روشی که بیشترین طرفدار را دارد و مفیدترین و بدترین روش طبخ است سرخ کردن ماهی است در شیوه سرخ کردن بدنبال حرارت بالا و روغن زیادی که مصرف می‌شود کالری بالایی وارد غذا می شود که اصلا از نظر تغذیه‌ایی مطلوب نیست.

حسین زاده ادامه داد: در شیوه طبخ ماهی به روش کباب کردن از آنجایی که گوشت در معرض شعله مستقیم آتش قرار دارد شیره گوشت در تماس با شعله تجزیه شده و مواد سمی تولید می‌کند که مصرف آن طی طولانی مدت سرطانز‌ا است.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: شیوه طبخ بخار‌پز ماهی بهترین حالت است که ماهی در بخار خودش پخته می‌شود و‌ علاوه بر حفظ تمام مواد مغذی و معدنی آن چون روغن اضافه دریافت نمی‌کند کم کالری بوده و تنها روغن مفید خود ماهی که امگا 3 است در ماهی وجود خواهد داشت.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: