شفا آنلاین:ماهی بهترین گوشت است که علاوه بر فسفر و آهن فراوان سرشار از امگا 3 بوده و برای فعالیت مغز بسیار مفید است.
به گزارش
شفا آنلاین-محمد جواد حسین زاده
متخصص تغذیه گفت:
چند شیوه برای
طبخ ماهی وجود دارد. روشی که بیشترین طرفدار را دارد و
مفیدترین و بدترین روش طبخ است سرخ کردن ماهی است در شیوه سرخ کردن بدنبال
حرارت بالا و
روغن زیادی که مصرف میشود
کالری بالایی وارد غذا می شود که
اصلا از نظر تغذیهایی مطلوب نیست.
حسین زاده
ادامه داد: در شیوه طبخ ماهی به روش کباب کردن از آنجایی که گوشت در معرض
شعله مستقیم آتش قرار دارد شیره گوشت در تماس با شعله تجزیه شده و مواد سمی
تولید میکند که مصرف آن طی طولانی مدت سرطانزا است.
این
متخصص تغذیه تاکید کرد: شیوه طبخ بخارپز ماهی بهترین حالت است که ماهی در
بخار خودش پخته میشود و علاوه بر حفظ تمام مواد مغذی و معدنی آن چون
روغن اضافه دریافت نمیکند کم کالری بوده و تنها روغن مفید خود ماهی که
امگا 3 است در ماهی وجود خواهد داشت.