از روغن زیتون می توانید برای پختن غذا، چاشنی سالاد یا درست کردن نان استفاده کنید.
شفاآنلاین>سلامت>محققان کانادایی در یک مطالعه متوجه شدند، خوردن روغنهای غنی از
چربیهای غیراشباع که حاوی چربیهای سالم مانند روغن زیتون هستند، لخته شدن
خون را کاهش داده و از بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری میکند.
به گزارش شفاآنلاین:روغن زیتون حاوی یکی از پروتئینهایی است که میتواند از تجمع پلاکتهای
خون، حمله قلبی و سکته جلوگیری کند. باید توجه داشت که میزان این نوع
پروتئین به طور چشمگیری افزایش مییابد به خصوص در هنگام هضم یک وعده غذایی
اگر سرشار از چربیهای غیراشباع باشد و باعث بهبود گردش خون و در عین حال
کاهش خطر سکته قلبی میشود.
محققان همچنین دریافتند که این نوع پروتئین در شب موثرتر است و به همین
دلیل رژیم غذایی که فواید روغن زیتون را در نظر میگیرد و کیفیت خواب خوب
را به افراد ارائه میدهد. شایان ذکر است که این روغن همچنین از سکته مغزی
نیز جلوگیری میکند.