کد خبر: ۳۱۱۴۳۱
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022September 09
از روغن زیتون می توانید برای پختن غذا، چاشنی سالاد یا درست کردن نان استفاده کنید.
شفاآنلاین>سلامت>محققان کانادایی در یک مطالعه متوجه شدند، خوردن روغن‌های غنی از چربی‌های غیراشباع که حاوی چربی‌های سالم مانند روغن زیتون هستند، لخته شدن خون را کاهش داده و از بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری می‌کند.


به گزارش شفاآنلاین:روغن زیتون حاوی یکی از پروتئین‌هایی است که می‌تواند از تجمع پلاکت‌های خون، حمله قلبی و سکته جلوگیری کند. باید توجه داشت که میزان این نوع پروتئین به طور چشمگیری افزایش می‌یابد به خصوص در هنگام هضم یک وعده غذایی اگر سرشار از چربی‌های غیراشباع باشد و باعث بهبود گردش خون و در عین حال کاهش خطر سکته قلبی می‌شود.

محققان همچنین دریافتند که این نوع پروتئین در شب موثرتر است و به همین دلیل رژیم غذایی که فواید روغن زیتون را در نظر می‌گیرد و کیفیت خواب خوب را به افراد ارائه می‌دهد. شایان ذکر است که این روغن همچنین از سکته مغزی نیز جلوگیری می‌کند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: