کد خبر: ۳۱۱۲۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022September 06
خوشبختانه روش‌های مختلفی برای مقابله با خستگی شغلی وجود دارد. اگرچه بدون‌شک، بهترین روش، پیشگیری از آن است اما بدیهی‌ترین گزینه گفت‌وگو با مافوق در محل کار و توجه به مسائلی است که شما را مضطرب می‌کند.
شفاآنلاین>سلامت>خوشبختانه روش‌های مختلفی برای مقابله با خستگی شغلی وجود دارد. اگرچه بدون‌شک، بهترین روش، پیشگیری از آن است اما بدیهی‌ترین گزینه گفت‌وگو با مافوق در محل کار و توجه به مسائلی است که شما را مضطرب می‌کند.

به گزارش شفاآنلاین:ممکن است مدیران محل کارتان از انعطاف‌پذیری مناسبی برخوردار نبوده و منابع یا درک لازمی برای پیشگیری از فرسودگی شغلی یا درمان این مشکل کارکنان خود نداشته باشند.

در این صورت تنها چاره کار تغییر محل کار و وضعیت کاری‌تان است. اگر هم به دلایلی نمی‌خواهید محل کار خود را تغییر دهید، می‌توانید از دوستان و خانواده خود کمک بگیرید. باید تا جایی ‌که می‌توانید استرس را از خود دور کنید. بیشتر ورزش کنید، درصورت امکان مرخصی گرفته و از محیط کار دور شوید، سرگرمی جدیدی برای خود فراهم کنید، ذهن‌آگاهی را تمرین کنید و فعالیت‌هایی که ذهن‌تان را از محیط کار و مشکلاتش، اگرچه به‌طور موقت، دور می‌کند انجام دهید.

یکی دیگر از تمرین‌هایی که می‌توان انجام داد، «تاب‌آوری» است. باید یاد بگیرید دربرابر ناملایمات چگونه رفتار کنید تا از پس آن مشکلات برآیید و دچار فرسودگی شغلی نشوید. می‌توانید در کلاس‌هایی شرکت کنید که روش‌های تاب‌آوری را می‌آموزند. همچنین مدیریت منابع انسانی هر محیط‌ کاری باید کارکنانی را که دچار فرسودگی شغلی شده‌اند، شناسایی و با آنها در برطرف کردن این مشکلات همراهی کند.

در غیر این صورت نیروهای کار مناسب خود را از دست خواهد داد. مثلا افراد شاغل در بخش‌های درمان و بهداشت کشورهای مختلف در زمان اوج کرونا دچار فرسودگی شغلی و در نهایت افسردگی شده بودند و از کارایی آنها کاسته شده بود و برخی از آنها با وجود این‌که یاور مردم بودند، خود هزینه سنگینی پرداختند.

مغز انسان به‌طور باورنکردنی قوی و البته درعین‌حال بسیار پیچیده است. کار، بخشی از زندگی‌مان است و باید هر چیزی که موجب استرس‌مان می‌شود را به‌درستی مدیریت کرده تا گرفتار فرسودگی شغلی نشویم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: