به گزارش شفاآنلاین:این تحقیق بر اساس مطالعات قبلی انجام شده است که نشان میدهد بین شیفت کاری و خطر بالاتر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی، دیابت نوع ۲ و فشار خون بالا، ارتباط وجود دارد.
دکتر «یونگ پینگ بای»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه مرکزی جنوبی چانگشا چین، گفت: «از آنجایی که شیفتهای کاری بسیار رایج هستند و فشار خون بالا یک عامل خطر اصلی برای چند بیماری قلبی متابولیک است، روشن کردن ارتباط بین نوبت کاری و خطرات چند بیماری قلبی متابولیک بسیار مهم است.»
بای گفت: «یافتههای جدید نشان میدهد که شیفت کاری شب میتواند برای سلامتی هم در افراد مبتلا به فشار خون و هم در افراد سالم خطرناک باشد.»
محققان دادههای بهداشت و اشتغال ۳۶,۹۳۹ شرکتکننده را در بریتانیا تجزیه و تحلیل کردند. شرکت کنندگانی که بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ در این مطالعه ثبت نام کردند، ۴۰ تا ۶۹ سال سن داشتند. آنها به طور متوسط نزدیک به ۱۲ سال تحت پیگیری بودند.
در میان افراد مبتلا به فشار خون بالا، کار در شیفت شب با ۱۶ درصد خطر بیشتر ابتلاء به دیابت، بیماری قلبی یا سکته مغزی نسبت به افرادی که در ساعات معمول روزانه کار میکنند، مرتبط است. کار شیفتی در قالب کار در بین ساعات ۶ عصر تا ۷ صبح تعریف میشود.
بدن انسان دارای یک ساعت درونی است که تنظیم میکند چه زمانی باید بیدار باشد و چه زمانی باید بخوابد، که به نور و تاریکی به عنوان محرک این ریتمهای شبانه روزی پاسخ میدهد.
طبق فهرست انجمن قلب آمریکا برای بهبود و حفظ سلامت قلب و
عروق، اکثر بزرگسالان هر شب به ۷ تا ۹ ساعت خواب نیاز دارند تا سلامت قلب
را تقویت کنند. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها حفظ یک برنامه خواب
ثابت؛ خوابیدن در محیطی تاریک، ساکت و در دمای مناسب؛ حذف وسایل الکترونیکی
از اتاق خواب؛ اجتناب از وعدههای غذایی پرحجم، کافئین و الکل قبل از
خواب؛ و انجام فعالیت بدنی منظم برای به حداکثر رساندن شانس خواب کافی و با
کیفیت را توصیه میکنند.سلامت نیوز