کد خبر: ۳۱۰۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - 2014August 13
شفا آنلاين- تا چندی پیش طبق پروانه بهداشتی وزارت بهداشت، صنایع لبنی مجوز استفاده از ترکیب روغن آفتابگردان، ذرت، کلزا و پالم در تهیه برخی فراورده های لبنی همچون پنیر خامه ای، بستنی، شیر خشک، پنیر پروسس و پنیر پیتزا را داشتند.
به گزارش شفا آنلاين،دبیر انجمن صنایع لبنی کشور از ابلاغ ممنوعیت استفاده هر نوع روغن گیاهی شامل (آفتابگردان، ذرت، کلزا و پالم) در تولید فرآورده های لبنی پر چرب از سوی اداره کل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

رضا باکری افزود: چندی پیش انجمن صنایع لبنی در جلسه مشترکی با مسئولان سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، برای رفع ابهام از صنعت لبنیات کشور، پیشنهاد ممنوعیت استفاده هر نوع روغن گیاهی در فراورده های لبنی را داد.

وی اظهار داشت: تا چندی پیش طبق پروانه بهداشتی وزارت بهداشت، صنایع لبنی مجوز استفاده از ترکیب روغن آفتابگردان، ذرت، کلزا و پالم در تهیه برخی فراورده های لبنی همچون پنیر خامه ای، بستنی، شیر خشک، پنیر پروسس و پنیر پیتزا را داشتند.

وی گفت: البته کارخانجات موظف بودند بکارگیری از روغن گیاهی را روی محصولات تولیدی خود درج کنند، اما برای رفع ابهام از صنعت لبنیات، تصمیم گرفته شد تا تمامی مجوز های صادر شده برای مصرف روغن گیاهی در لبنیات پر چرب حذف شود.

باکری گفت: در صورتی که کارخانه یا برند مطرحی بدون مجوز در تولید شیر و ماست پر چرب خود از روغن گیاهی استفاده کرده باشد، مرتکب تخلف شده و باید با متخلفان برخورد قانونی شود.


ایرنا


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: