وی افزود: افراد در صورت مشاهده علائم بیماری در اسرع وقت به مراکز درمانی مراجعه کنند و شهروندان لازم است به منظور حفظ ایمنی و سلامت خود جهت جلوگیری از ابتلا به این بیماری گوشت خام خریداری شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری نمایند و در نهایت پس از گذشت زمان لازم گوشت را با دستکش قطعهبندی و آماده مصرف نمایند.
محمدی شاهرخی در خصوص این فوتی بیماری تب کریمه کنگو توضیح داد: طی ابتلای یک دامپزشک، وی سه شنبه ساعت ۲۳ به بیمارستان مراجعه و بستری شدند ولی متاسفانه بعد از چند ساعت روز چهارشنبه فوت شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان یادآور شد: برخی از علائم این بیماری طبق گزارش های ثبت شده شامل سردرد، تب بالا، کمردرد شدید، درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و خونریزی می باشد.