به گزارش شفاآنلاین: لیزا دی الیس، متخصص تغذیه در منهتن ایالات متحده، در این خصوص میگوید: در حالی که بسیاری از افراد برخی مواقع به این فکر میکنند که کدام رژیم غذایی برای آنان بهترین گزینه است، بسیاری از آنان به جنبههای منفی احتمالی رژیمهای غذایی مختلف فکر نمیکنند.
رژیمهای غذایی به عنوان بخشی از فرهنگها شناخته میشود و شاید به همین دلیل بسیاری از افراد تمایل زیادی به شنیدن نکات منفی آن ندارند.
متخصص تغذیه و درمانگر تغذیه در اینباره اظهار کرد: اولویت این است که افراد یک رژیم غذایی متعادل داشته و رابطه سالمی را با غذا حفظ کنند.
آماندا ساوسدا، متخصص تغذیه در کالیفرنیا، میگوید: برخی افراد پرچمهای قرمز رژیمی را نمیشناسند زیرا هیچکس در مورد آن صحبت نمیکند.
وی میگوید: من تصور میکنم اکنون شاهد تغییراتی در گفتوگو درباره غذا و خوردن هستیم. این موضوع باعث میشود افراد به راحتی اطلاعات مورد نیاز خود را برای تصمیمگیری آگاهانهتر برای سلامت خود به دست آورند. در واقع مردم کمکم متوجه میشوند هیچ سبکی از غذا خوردن وجود ندارد که برای همه افراد مفید باشد. خواه هدف شما کاهش وزن، خواه اجتناب یا مدیریت دیابت یا بهبود سلامت قلبی عروقی و یا ترکیبی از این موارد باشد، مهم است که از علائم احتمالی رژیم غذایی خود آگاه باشید.
هنگامی که رژیمغذایی متناسب با سبک زندگی خود را انتخاب میکنید، پرچمهای قرمز رژیم غذایی وجود دارد که باید آن را بشناسید که این پرچمها شامل موارد ذیل است:
برنامههای غذایی رژیمی برای همه افراد یکسان نیست.
رژیم غذایی به کاهش شدید کالری دریافتی نیاز دارد.
رژیم غذایی باعث میشود نسبت به آنچه که به طور معمول میخورید، احساس بد یا شرمساری کنید.
رژیمها کاهش وزن سریع را نوید میدهد.
به مصرف بیش از حد یک غذا یا گروه غذایی خاص و پرهیز از انواع دیگر غذاها نیاز دارد.
رژیمها تنوع ندارد.
باید تمام مواد غذایی از یک منبع خریداری شود.
لازم است متفاوت از دیگران غذا بخورید.