در حال حاضر ۵۰ هزار مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاه و خانههای بهداشت به مردم خدمات ارائه میکنند که در روزهای مقابله با بیماری کرونا این مراکز تاثیرگذاری خود را نشان دادند.
شفاآنلاین>سلامت> معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه تقویت نظام شبکه و تکمیل پروژههای نیمه تمام، مهمترین اولویت معاونت بهداشت است، گفت: 1100 پروژه نیمه تمام حوزه بهداشت تا پایان سال به بهرهبرداری می رسد.
به گزارش شفاآنلاین: دکتر کمال حیدری در حاشیۀ آئین بهرهبرداری از 2 مرکز خدمات جامع سلامت در تربت حیدریه افزود: با تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تقویت و برقرای عدالت در حوزۀ بهداشت و بنا بر دستور مقام عالی وزارت، تکمیل این پروژهها در اولویت وزارت بهداشت است و بهزودی اعتبارات آن به دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور تخصیص داده خواهد شد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر تلاش بالایی در حوزه بهداشت شکل گرفته و با تشکیل پروندههای فعال و دعوت افراد جامعه برای پایش سلامت و ارائه خدمات، ارتباط مناسب و مطلوبی بین مراکز خدمات جامع سلامت و خانههای بهداشت با مردم برقرار شده است.
حیدری تصریح کرد: در حال حاضر ۵۰ هزار مرکز
خدمات جامع سلامت، پایگاه و خانههای بهداشت به مردم خدمات ارائه میکنند که در روزهای مقابله با بیماری کرونا این مراکز تاثیرگذاری خود را نشان دادند.
وی بیان کرد: شبکهای که مقام معظم رهبری برای بازسازی و تقویت آن دستور دادند به این خاطر است که دستاوردهای نظام از دل این مراکز سلامت بیرون میآیند و این مراکز از حوزۀ سلامت پاسداری میکنند و اگر این تامین و مراقبت در این مراکز شکل بگیرد بار بیمارستانها کمتر میشود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: مشارکت مردمی برای ارتقای سطح بهداشت و درمان در شهرستان تربت حیدریه مطلوب است و بسیاری از اقداماتی که با کمک خیرین در این شهرستان انجام شده شاید در بسیاری از دانشگاههای علوم پزشکی بزرگ کشور انجام نشده است که این نشاندهنده همدلی حاکم بین مردم و مسئولین منطقه است.