به گزارش شفاآنلاین:یک مطالعه جدید در مراکش نشان داده است که بین عوامل هواشناسی، آلودگی، کیفیت هوا و انتقال کووید ۱۹ همبستگی قابل توجهی وجود دارد؛ به گونهای که افزایش میانگین دما و تابش نور ممکن است تعداد موارد روزانه کووید را کاهش دهد. در حالی که افزایش رطوبت و باد منجر به افزایش میشود.
این مطالعه که بر اساس دادههای دوره ۲ مارس ۲۰۲۰ تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۰ انجام شده، توضیح داده است که ایمنی بدن در اثر هوای سرد ضعیف و در نتیجه منجر به افزایش قرار گرفتن در معرض عفونت میشود. همان طور که در مورد ویروسهای فصلی مانند آنفلوانزا صادق است.
برخی از نویسندگان میگویند که "تابش خورشیدی که منجر به دمای بالا میشود، ویروس را در معرض اشعههای فرابنفش قرار میدهد که ممکن است به غشای لیپیدی آن آسیب برساند و احتمال عفونت را کاهش دهد" و برخی دیگر اظهار میکنند که "تابش با افزایش سطح ویتامین D ایمنی را بهبود میبخشد و در نتیجه از انتقال ویروس جلوگیری میکند."
این مطالعه نشان داده است که ارتباط مشاهده شده بین انتقال ویروس و نوسانات آب و هوا نیز ممکن است به تغییرات در رفتار انسان با تغییرات فصلی نسبت داده شود؛ زیرا این رفتارها میتوانند از انتقال ویروس جلوگیری کنند.
هدف از این مطالعه کشف رابطه بین متغیرهای هواشناسی، کیفیت هوا و انتقال روزانه کرونا و اطلاعات مربوط به کیفیت هوا است.
این یافتهها با بسیاری از مطالعات دیگر سازگار هستند و به مقامات بهداشت عمومی اجازه میدهد تا اقدامات بهداشت عمومی را با هدف محدود کردن گسترش ویروس برنامه ریزی مجدد کنند.