کد خبر: ۳۰۲۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022April 08
بیماری‌های قلبی، یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان محسوب است. تنها در آمریکا، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری این کشور اعلام کرده است که بیماری‌های قلبی در هر ۳۶ ثانیه، جان یک نفر را می‌گیرند

شفاآنلاین>سلامت> تحقیقات جدید نشان می‌دهند مصرف نوعی میوه چرب می‌تواند خطر حمله قلبی را کاهش دهد.

به گزارش شفاآنلاین: یک تحقیقات جدید نشان می دهد مصرف آووکادو می‌تواند خطر حمله قلبی را در مردان و زنان از جمله در زمانی که این افراد کره، پنیر و یا گوشت‌های فرآوری شده مصرف می‌کنند، کاهش دهد.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، بیماری‌های قلبی، یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می‌شوند. تنها در آمریکا، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری این کشور اعلام کرده است که بیماری‌های قلبی در هر ۳۶ ثانیه، جان یک نفر را می‌گیرند.

بر پایه این گزارش، مصرف دست کم دو وعده آووکادو در هفته، در مقایسه با زمانی که از خوردن آووکادو امتناع می‌کنید و یا به ندرت آن را مصرف می‌کنید، خطر حمله قلبی را تا ۲۱ درصد کاهش خواهد داد. هر چند بر پایه این پژوهش که نتایج آن روز چهارشنبه ۳۰ مارس ۲۰۲۲ در «مجله انجمن قلب آمریکا» منتشر شد، مصرف این میوه تاثیری مشابه در کاهش سکته مغزی نداشت.

در این پژوهش طولانی مدت بیش از ۶۸ هزار زن و ۴۱ هزار مرد که برای شرکت در این مطالعه طولانی مدت دولتی در خصوص عوامل خطرزای بیماری‌های مزمن ثبت نام کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. تمامی شرکت کنندگان در این پژوهش عاری از ابتلا به سرطان، «بیماری عروق کرونر قلب» و حتی سکته مغزی در ابتدای این پژوهش بودند و در طول این پژوهش که ۳۰ سال به طول انجامید، هر ۴ سال یک بار پرسشنامه‌هایی را تکمیل می‌کردند.

این محققان همچنین برای بررسی تاثیر کلی مصرف آووکادو، یک نوع مدل سازی آماری را انجام دادند و دریافتند مصرف نیمی از یک وعده آووکادو (معادل یک چهارم فنجان) در طول روز بجای همین مقدار تخم مرغ، ماست، پنیر، کره گیاهی، کره و یا گوشت‌های فرآوری شده، خطر حمله قلبی را ۱۶ تا ۲۲ درصد کاهش می‌دهد.

«لورنا پاچکو» (Lorena Pacheco) از محققان دارای فوق دکترا در بخش تغذیه «دانشکده بهداشت عمومی» در دانشگاه هاروارد آمریکا و از نویسندگان این پژوهش می‌گوید یک وعده آووکادو، در واقع یک دوم یک آووکادو و یا یک دوم فنجان آووکادو تعریف می‌شود که تقریبا معادل ۸۰ گرم است.


همچنین «چریل اندرسون» (Cheryl Anderson) رئیس شورای همه گیر شناسی در انجمن قلب آمریکا نیز که خود از محققان در این پژوهش نبوده است، با اشاره به این تحقیقات گفت: اگرچه هیچ غذایی (به تنهایی) راه حل برای مصرف منظم یک رژیم غذایی سالم نیست، اما این پژوهش مدرکی است که نشان می‌دهد آووکادو فوایدی احتمالی برای سلامتی دارد. ما به شدت نیازمند راهکار‌هایی برای بهبود رژیم‌های غذایی توصیه شده از سوی انجمن قلب آمریکا هستیم؛ مانند رژیم غذایی مدیترانه‌ای که سرشار از میوه ها و سبزی ها است.

گفتنی است آووکادو میوه‌ای است که در مناطق گرمسیر وجود دارد. آووکادو رنگ سبز تیره و هسته‌ای بزرگ داشته و دارای چربی‌های سالم است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: