کد خبر: ۳۰۱۹۳۸
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022April 04
سال 1400 هم به پایان رسید؛ سالی سرشار از اتفاقات تلخ و شیرین، سال حسرت و موفقیت

شفاآنلاین>سلامت> سال 1400 هم به پایان رسید؛ سالی سرشار از اتفاقات تلخ و شیرین، سال حسرت و موفقیت.

سالی که روزهای زیادی در انتظار گذشت، انتظار برای روزهای خوب. مهم‌ترین دغدغه مردم در سال 1400 مقابله با بیماری کرونا بود، یک بیماری ناشناخته که کل جهان را درگیر خودش کرد و خانواده‌های زیادی را داغدار نمود و هنوز هم عزم ترک ایران را ندارد. در سال 1400 وضعیت تهیه و تزریق واکسن مطلوب بود و خیل کثیری از ایرانیان با دو دوز واکسن خود را تا حدودی در برابر مرگ ناشی از کرونا محافظت کردند اما کرونا در سال 1401 هم حضور دارد. یکی دیگر از رویدادهای سال 1400 انتخابات ریاست جمهوری بود؛ انتخاباتی که نتیجه آن انتخاب آیت‌ا... ابراهیم رئیسی برای جلوس بر کرسی ریاست جمهوری بود.


این انتخابات فارغ از گلایه‌هایی که از سوی جریان اصلاحات مطرح شد، نمایانگر افزایش صبوری و عقلانیت در جامعه بود. مردمی که عدم حضور کاندیداهایشان در انتخابات، آنها را از همراهی دولت سیزدهم باز نداشت چراکه می‌دانند برای پیشرفت و حل مشکلات کشور همگان باید با فراموش کردن گلایه‌ها، در مسیر واحد حرکت کنند. دولت سیزدهم به‌خوبی می‌داند علاوه بر ماموریت و رسالت اصلی خود، بخش بزرگی از مسئولیت بازگرداندن اعتماد عمومی را برعهده دارد و رئیس جمهو برای تحقق این مهم تلاش‌هایی را آغاز کرده است از جمله حضور در جمع مردم و شنیدن مشکلاتشان.

امید و اعتماد عمومی، بزرگ‌ترین سرمایه هر دولتی است که برخی در دولت رئیسی برخلاف آن حرکت کردند که نمونه بارز آن اخراج تعداد زیادی از کارمندان وزارت کار از سوی وزیری بود که سبقه قابل توجهی در اداره یک وزارتخانه مهم ندارد. تیم مذاکره کننده دولت سیزدهم توانست با الهام از مسیری که ظریف و یارانش در مذاکرات طی کردند، با اقتدار خودی نشان دهد. البته نباید فراموش کرد که خط قرمزهای وضع شده برای تیم مذاکره کننده دولت دوازدهم برای دیپلمات‌های دولت سیزدهم بهتر تبیین شد. از دیگر موضوعات مورد توجه در سال 1400 محدود کردن فضای مجازی در زیر چتر طرح صیانت از کاربران فضای مجازی بود؛ این طرح از سوی نمایندگانی ارائه شد که خود را نماینده مردم می‌نامند اما در تلاش برای تصویب طرح‌هایی هستند که اکثریت مردم با آن مخالفند! طرح صیانت به نحوی بود که حتی مرکز پژوهش‌های مجلس هم برای حفظ کرامت و ‌شأن خود با آن به مخالفت پرداخت و در نهایت 18 نماینده دلواپس بودند که در یک اتاق کوچک به این طرح رای دادند البته رای‌ آنها هم باطل شد. در نهایت باید نگاهی هم به وضعیت اقتصادی کشور در سال 1400 داشت، سالی سخت برای مردم و مسئولان! افزایش نرخ کالاها قدرت خرید جامعه را کاهش داد و بر میزان فقر افزود به نحوی که گوشت و میوه از سبد خرید بخشی از جامعه حذف شد و مردم دلخوش به نتیجه مذاکرات هسته‌ای در سال 1401 هستند تا شاید گشایشی در وضعیت معیشتی حاصل شود.

سال 1401 سال سختی برای دولت است، چراکه از یک سو مذاکرات باید به نتیجه برسد و از سوی دیگر عملکرد دولتمردان پس از یکسال از آغاز به کار، با دقت بیشتری ارزیابی خواهد شد.

مجلس هم برای ارائه کارنامه قابل قبول باید مصوباتی داشته باشد که نیاز اصلی جامعه است و نه‌خواست اقلیت.گروه‌های سیاسی هم برای حضور در مجلس دوازدهم سال پرکاری خواهند داشت و به عبارتی سال 1401 سال تلاش و اثبات است.نیره ‌طاهری روزنامه‌نگار/ روزنامه آرمان ملی

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: