کد خبر: ۲۹۸۶۴۸
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022February 06
میزان پوشش واکسیناسیون دوز دوم ۸۴.۳۸ درصد گزارش شده است. ۳۲.۳۹ درصد هم آماری است که بر اساس آن کل جمعیت بالای ۱۸ سال دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.
شفاآنلاین>سلامت> معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در مواجهه با پیک ششم کرونا به لحاظ تجهیزات و دارو مشکلی نداریم اما در زمینه تجهیزات ICU اطفال با کمبودهایی مواجهیم که این موضوع در حال پیگیری است.

به گزارش شفاآنلاین:هادی حسین‌زاده  عنوان کرد: میزان مراجعه به مراکز درمانی نیشابور طی هفته دوم بهمن نسبت به هفته اول حدود ۱۲ درصد افزایش یافته است.

وی همچنین از افزایش ۴۰ درصدی میزان مراجعه اطفال مشکوک به کرونا در هفته جاری نسبت به هفته گذشته خبر داد و گفت: میزان مراجعه اطفال مشکوک به کرونا و یا دارای مشکلات تنفسی در هفته دوم بهمن نسبت به هفته اول افزایش یافته است. در حال حاضر و بنا بر آمار منتشر شده در ۱۶ بهمن ماه، پنج کودک مبتلا به کووید با تست مثبت در بیمارستان بستری هستند.

وی افزود: در مراجعین اطفال اکثر موارد تست کرونا منفی بوده و بیماران درمان مناسب را چه به صورت سرپایی و چه به صورت بستری دریافت کرده‌اند.

حسین‌زاده در پاسخ به این سوال که آیا برای مواجهه با پیک ششم به جهت تجهیزات، دارو و نیروی انسانی آمادگی‌های لازم در شهرستان وجود دارد، گفت: خوشبختانه به لحاظ موجودی دارو مشکلی وجود ندارد و در خصوص تجهیزات نیز مشکل عمده‌ای نیست. 

وی در رابطه با مهمترین تجهیزات ICU مورد نیاز برای بخش اطفال و نوزادان این شهرستان گفت: ابتدا موضوع دریافت مجوز، سپس ۱۵ تخت ICU اطفال و نوزادان، ۱۵ ونتیلاتور اطفال و نوزادان، دستگاه ساکشن ۲ عدد، دستگاه الکتروشوک ۲ عدد، سونوگرافی پرتابل، رادیولوژی پرتابل هر کدام یک عدد و همچنین سه نبولایزر مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای ICU اطفال و نوزادان نیشابور است.

وی گفت: در حال حاضر از نظر نیروی انسانی نیز مشکلی وجود ندارد. با این حال در راستای تأمین نیروی انسانی لازم برای خدمت‌رسانی به بیماران با تمدید طرح پرسنل موافقت شده و هم‌اکنون نیروهای پشت طرح شروع به کار کرده‌اند. در وضعیت کنونی عمده‌ترین نگرانی در مورد کمبود تخت پشتیبان در مراکز درمانی و هجوم بیماران سرپایی به اورژانس‌ است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در رابطه با میزان ابتلای پرسنل و کادر درمان به سویه جدید کرونا موسوم به امیکرون خاطرنشان کرد: در این زمینه آمار دقیقی در اختیار نداریم اما آمار درگیری در پرسنل مانند جامعه است. در حال حاضر با توجه به اینکه علائم این سویه در زمان محدودی بهبود می‌یابد، زمان مرخصی استعلاجی به پنج روز کاهش یافته است.

حسین‌زاده بیان کرد: هم‌اکنون اصلی‌ترین نگرانی ما کمبود تخت پشتیبان در مراکز درمانی و هجوم بیماران سرپایی به اورژانس‌ است. به همین جهت از مردم خواهش می‌کنم تا زمانی که موقعیت حادی ندارند، از مراجعه به اورژانس خودداری کرده و به مراکز ۱۶ ساعته بهداشت و درمانگاه‌های سطح شهر مراجعه کنند.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: بنا بر آمار شنبه، ۱۶ بهمن ماه، در حال حاضر ۵۱ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های شهر نیشابور بستری هستند که از این تعداد ۴۶ بیمار در بیمارستان ۲۲ بهمن و پنج بیمار در بیمارستان حکیم تحت نطر قرار دارند.

وی با بیان اینکه بنا بر آمار منتشر شده از سوی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور در تاریخ ۱۵ بهمن ماه نیز میزان پوشش واکسیناسیون دوز اول گروه بالای ۱۲ سال ۹۴.۹۸ درصد است، گفت: همچنین میزان پوشش واکسیناسیون دوز دوم ۸۴.۳۸ درصد گزارش شده است. ۳۲.۳۹ درصد هم آماری است که بر اساس آن کل جمعیت بالای ۱۸ سال دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

بنا بر آمار منتشر شده از سوی روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در تاریخ ۱۶ بهمن ماه، ۵۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های نیشابور بستری هستند که از این تعداد ۱۱ نفر در بخش ICU مراقبت‌های ویژه را دریافت می‌کنند. از ابتدای شیوع کرونا تاکنون کل فوتی‌های نیشابور ۱۶۱۸ نفر گزارش شده که شامل ۹۶۵ فوت قطعی و ۶۵۳ مورد فوت مشکوک بوده‌اند.

در آخرین به روزرسانی نرم‌افزار ماسک شهرستان‌های مشهد، نیشابور، تربت حیدریه، بینالود، ششتمد، رشتخوار و بردسکن در خراسان رضوی در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.
برچسب ها: کمبود ، تجهیزات ، اطفال
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: