کد خبر: ۲۹۶۲۷۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۷ دی ۱۴۰۰ - 2021December 28
تک‌تک فرآیندهای خدمت‌رسانی در سازمان را شناسایی کردیم و در حال اصلاح آن هستیم. در بهشت‌زهرا دنبال این هستیم که بتوانیم آلام خانواده‌های متوفی را کم کنیم

شفاآنلاین>سلامت> مدیرعامل بهشت‌زهرا گفت: در قطعاتی که تراکم قبور زیاد است حدود هفت میلیون تومان برای هر قبر در نظر گرفته شده است.

به گزارش شفاآنلاین: سعید غضنفری خاطر نشان کرد: از روز اولی که در اینجا مستقر شدیم فارغ از خدمتی که به شکل عادی در اینجا انجام می‌شود خدمت بی‌منت را سرلوحه امور قرار دادیم.

او با بیان اینکه فرآیندها در حال انجام است تا مردم کمتر اذیت شوند، اظهار کرد: تک‌تک فرآیندهای خدمت‌رسانی در سازمان را شناسایی کردیم و در حال اصلاح آن هستیم. در بهشت‌زهرا دنبال این هستیم که بتوانیم آلام خانواده‌های متوفی را کم کنیم. انواع خدماتی که پیمانکاران انجام می‌دهند که گاها با یک فرآیند معیوب انجام می‌شود را در حال بررسی هستیم. غضنفری با بیان اینکه تا پایان ماه اتفاقات خوبی در بهشت‌زهرا رقم می‌خورد، به برخی از خدماتی که قرار است ارائه شود اشاره کرد و گفت: شخم زدن برخی گلوگاه‌ها در سازمان صورت گرفته است. اولین مورد کم کردن بخشی از هزینه خدمات برای خانواده‌های متوفی است. بسته خدمات متنوع و متعدد است.

برای نمونه پارکینگ ورودی عروجیان باید توسط سازمان مدیریت شود و نیازی نیست از مردم هزینه‌ای دریافت شود و اگر هزینه‌ای باشد باید حداقل باشد، اینکه هر ماشینی پنج هزار تومان هزینه پارکینگ بدهد زیبنده مردم نیست. مدیرعامل سازمان بهشت‌زهرا با اشاره به تقویت حضور مباشرین گفت: در حال تقویت مباشرین هستیم. خانواده‌ای که در بدترین شرایط روحی و روانی وارد سازمان می‌شوند باید یک مباشر کنار خانواده قرار گیرد و مباشر باید نقش حمایتی را ایفا کند. در بازه زمانی سه ماهه آموزش را در نظر گرفتیم و ارتقای کیفیت از مباشرین آغاز می‌شود.
غضنفری درباره توسعه بهشت‌زهرا در مکان‌های مختلف و ظرفیت آن گفت: دنبال توسعه بهشت‌زهرا نیستیم. توسعه آرامستان‌های تهران را در دستور داریم و توسعه آرامستان‌ها در شرق و غرب تهران را با مکان‌یابی‌های انجام شده به انجام می‌رسانیم. او گفت که مکان‌یابی و مطالعات انجام شده‌اند و در دست اقدام هستند و در شرق و غرب طی سه سال آینده انجام شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

غضنفری درباره ظرفیت بهشت‌زهرا گفت: اکنون حدود ۲۵ هزار قبر آماده در بهشت‌زهرا داریم و ۱۵ هزار قبر نیز برای مواقع بحرانی پیش‌بینی شده و آماده است. این سازمان بین سه تا پنج سال آینده نیاز شهر تهران را تامین می‌کند.

مدیرعامل سازمان بهشت‌زهرا درباره قیمت قبرها گفت: در ناحیه یک که شامل قطعه یک تا ۱۱۲ است، قیمت هر قبر طبقه‌ای ۲۵ میلیون تومان و سه طبقه ۷۵ میلیون تومان است. البته در این ناحیه قبر خالی بسیار محدود است. در قطعات قدیم قبوری که احیا می‌شود طبقه‌ای هفت میلیون و ۸۰۰ هزار تومان محاسبه می‌شود.

او ادامه داد: در قطعات جدید یک طبقه رایگان و دو طبقه دیگر مجموعا پنج میلیون تومان حساب می‌شود که امکان پرداخت آن به صورت اقساطی تا پایان سال فراهم است.

مدیرعامل سازمان بهشت‌زهرا گفت: در قطعاتی که تراکم قبور زیاد است حدود هفت میلیون تومان برای هر قبر در نظر گرفته شده است. غضنفری با بیان اینکه توسعه آرامستان‌ها در امامزاده‌ها نیز به عنوان پیشنهاد مطرح است در واکنش به گران بودن قبرها در امامزاده‌ها گفت: تولیت امامزاده‌ها با اوقاف است و در یک تهاتر سعی می‌کنیم بستر را ایجاد کنیم و شاید بتوانیم در این اقدام هزینه را کاهش بدهیم. این جزو ایده‌هایی است که مطرح است.

او درباره شرایط دفن اموات در طبقات گفت: به جهت حفظ حرمت مومنین راضی نیستیم که قبور طبقاتی را به افراد غیر بفروشیم، خود خانواده‌ها هم راضی نمی‌شوند و برای آنهایی که از لحاظ معیشتی دچار مشکل هستند می‌توانیم هزینه‌های خرید دو طبقه دیگر را به صورت اقساطی دریافت کنیم.

او در پاسخ به سوالی درخصوص امنیت فضای بهشت‌زهرا و مخدوش کردن برخی از قبور افراد سیاسی توسط افراد ناشناس گفت: خودمان را اینجا خادم تمام قبور مومنین می‌دانیم و هیچ خط و مرزی برای کسی که در اینجا مدفون است نداریم. دژبان ارتش در اینجا مستقر است و وظیفه حفظ و حراست امنیت را برعهده دارد. البته۲۲۰ نفر دژبان در اینجا حضور دارند و حتما نیاز به اصلاح دارد، چراکه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار قبر در اینجا موجود است و سازمان نمی‌تواند برای هر قبر یک دژبان در نظر بگیرد. ضریب امنیت را بالا خواهیم برد و به دنبال این هستیم که از ظرفیت حراست شهرداری مطلوب‌تر استفاده کنیم.
غضنفری درباره فروش سنگ دست‌دوم گفت: آسیب اجتماعی شامل این کالبد نمی‌شود. نزدیک به ۲۰ روز است اکیپ انتظامات سنگ را مجهز کرده‌ایم که تنها شامل سرقت و دزدیدن سنگ نیست، نصب تصاویر غیرمجاز و کارهایی که متعارف نیست و خانواده‌ها از بیرون می‌آورند. در دو اکیپ چهار نفره انتظامات سنگ مستقر هستند. به علاوه از هفته گذشته شهردار شب را برای جلوگیری از اقداماتی که رخ داده احیا کردیم. او در واکنش به اینکه آیا پروتکل برای عکس‌هایی که نصب می‌شود دارید؟ گفت: بله، زمانی که برای پذیرش می‌آیند تعهد گرفته می‌شود و خانواده‌ها آن را امضا می‌کنند.

غضنفری درباره نصب عکس بانوان بر روی سنگ‌ها گفت: عکس برای خانم‌ها بدون حجاب ممنوع است.

وی همچنین درباره اینکه اگر خانواده‌ای درخواست خودروی اختصاصی حمل پیکر داشته باشد این شرایط فراهم است، گفت: اگر درخواست داشته باشند حتما اختصاص خواهد داشت، اما به دلیل تراکم ،خودروها چهار متوفی را حمل می‌کنند. او در پاسخ به سوالی درباره اینکه بهشت‌زهرا چگونه قرار است قطب فرهنگی پایتخت شود گفت: اقدامات‌مان را از محور گلزار شهدای بهشت‌زهرا آغاز کردیم. برای پیکرهایی که به امانت دست ما هستند، ۲۴ ساعته قرآن پخش می‌شود. اکنون فضای سردخانه آرامش‌بخش شده است.

غضنفری ادامه داد: در بدو ورود ما مدیریت گلزار شهدا از بقیه بخش‌ها جدا شده و با این اقدام گلزار شهدا قطب فرهنگی بی‌نظیری برای کشور است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: