کد خبر: ۲۹۵۲۷۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021December 12
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری:
علی اکبر ولایتی اظهار کرد:باید به طور شفاف در خصوص طب ایرانی و سنتی که از سوی برخی به آن خدشه وارد می‌شود، برای مردم توضیح داده و این طب احیا شود.
شفاآنلاین>سلامت>رئیس بیمارستان مسیح دانشوری گفت: باید به طور شفاف در خصوص طب ایرانی و سنتی که از سوی برخی به آن خدشه وارد می‌شود، برای مردم توضیح داده و این طب احیا شود.

به گزارش شفاآنلاین:علی اکبر ولایتی در افتتاحیه ساختمان امام حسن مجتبی(ع) بیمارستان مسیح دانشوری افزود: بیمارستان مسیح دانشوری برای احیای طب سنتی در کشور تلاش زیادی می کند و باید به طور شفاف در خصوص طب ایرانی و طب سنتی که از سوی برخی به آن خدشه وارد می‌شود، برای مردم توضیح داده شود.

وی اظهار داشت: بسیار خرسندیم وزیر بهداشت برای دومین بار در بیمارستان مسیح دانشوری که خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا بوده است حضور یافت و این مرکز نه تنها در بیماری کرونا بلکه در مقابل هر بیماری مهمی که در کشور شیوع پیدا کند، به طور ویژه فعالیت می‌کند.

ولایتی با اشاره به اینکه پس از شیوع کرونا، روزهای پرتلاشی را همراه با آماده سازی تجهیزات،  امکانات برای رسیدگی و خدمات رسانی حداکثری به بیماران شاهد بودیم، اظهار داشت: این مرکز در تمام ایام سخت کرونا تلاش کرد تا بسیاری از مراجعه کنندگان را پذیرش و با تمام توان به مردم ارائه خدمت کند که این موضوع افتخار بزرگی برای همه ما است،  در ابتدای آغاز شیوع کرونا، ۲۵۰ تا ۳۰۰ تخت در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت.

وزیر بهداشت با جدیت موضوعات را پیگیری می کند

به گفته رییس بیمارستان مسیح دانشوری، وزیر بهداشت با جدیت موضوعات را پیگیری و موفقیت‌های ارزشمندی از جمله ورود ۱۱۰ میلیون واکسن را در این مدت کوتاه داشته اند.

ولایتی افزود: ظرفیت مهیا شده در بیمارستان مسیح دانشوری حدود یکهزار و ۲۱۳ تخت است که ۳۷۷ تخت در ساختمان امام حسن مجتبی (ع) و ۱۴۰ تخت هم در سوله تازه تاسیس خواهد بود،  مجموعه ظرفیت بیمارستان افزایش یافته که این رقم، تعداد مناسب و بی نظیری در حوزه‌های مختلف به ویژه فوق تخصصی ریه است.

وی  در پایان به حضور گروه‌های داوطلب برای کمک رسانی در بیمارستان هم اشاره کرد و گفت:  در این مدت، جمع زیادی از بسیجیان به عنوان مددکاران اجتماعی داوطلب همکاری داشته اند و با کمک برخی از خیرین نیز در زمینه حمایت از گروه‌ها و اقشار آسیب پذیر به ویژه در زمینه تامین دارو تلاش کردیم.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
بهروز برومند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
0
0
بادرود باید ایشان بگویند آیا در هنگام دانش اندوزی و در بالتیمور آمریکا باین نتیجه رسیدند یا تا زمانی که در ایران پزشکی میخواندند . آیابپرا بجای طب ایرانی رفتند جان هاپکینز که جوان ها گروه گروه ها هم بروند آمریکاا؟همین کارها موجب کوچ بسیاری از دانش آموختگان جوان ایرانی به آمریکا شد. ایشان دیر به فکر طب ایرانی افتادند. واپس گرائی هم اندازه دارد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: