به گزارش شفاآنلاین:مهراب شریفی سده در این پیام ضمن تبریک هفته پژوهش به محققان، پژوهشگران و همکاران حوزه پژوهش و فناوری، پژوهش آنان را باعث حل مشکلات، افزایش آگاهی و نیل به اهداف در جمعیت هلالاحمر دانست.
وی افزود: هفته پژوهش فرصتی برای شناسایی پژوهشگران و استعدادهای پژوهشی، ترویج افزایش روحیه پژوهشگری و آگاهی از نقش بی بدیل پژوهش درتمامی سطوح کارکنان می باشد.
شریف سده ادامه داد: امروزه، نقش انکارناپذیر پژوهش به عنوان تنها راه برای گسترش مرزهای دانش و گشودن افق های تازه درمسیر پیشگیری از حوادث، بر همگان واضح و مبرهن است. انجام پژوهش های کمی و کیفی در زمینه آموزش به ویژه از جانب جمعیت هلال احمر منجر به حل مشکلات، افزایش آگاهی و نیل به اهداف و سیاست های این مجموعه امدادرسان خواهد شد.
وی گفت: در طول سالیان همراه سعی شده که نقش پژوهش در حوزه های مختلف جمعیت هلال احمر مورد توجه قرار گیرد اما نکته مهم در این زمینه، افزایش روحیه پژوهشگری و آگاهی از نقش بی بدیل پژوهش در تمامی سطوح کارکنان است که لازم است در زمینه شناساندن نقش پژوهش به همکاران در حوزه کاری شان اقدامات بیشتری انجام گیرد.
معاون جمعیت هلال احمر افزود: طی دو سال گذشته، پاندمی کووید ۱۹ اهمیت انجام پژوهش و فناوری پاسخگو (به هنگام و کیفی) و سلامت محور در قالب کار هماهنگ و تیمی را به سیاستگذاران و محققین سرتاسر جهان خاطر نشان ساخت.
شریفی شده ادامه داد: دانش، تجربه و خلاقیت سرمایه انسانی ارزنده جمعیت هلال احمر اعم از اعضای هیأت علمی،دانشجویان و داوطلبان، پژوهشگران و اساتید، بدون تردید نیروی محرک و پشتوانه این جمعیت در همه حوزههای مرتبط با فعالیت های آن است.
وی تصریح کرد: فناوری های نوین منجر به سرعت بخشیدن به تحقق اهداف پژوهشی و پاسخ به سوالات پژوهشی پژوهشگران در حوزه های مختلف جمعیت هلال احمر می شود که تقویت این بعد قطعا منجر به دستیابی به نتایج مطلوب و اجرای هر چه بهتر برنامه ها خواهد شد
شریفی سده گفت:معاونت آموزش، پژوهش و فناوری همواره کوشیده است با بکارگیری دستاوردهای پژوهشی در جهت ارتقای کیفی و کمی خدمات جمعیت، ترویج و تعمیق رویکرد پژوهشمحور بر پایه شواهد علمی در تمام شؤون سیاستگذاری و مدیریتی، مستندسازی علمی و مستمر عملیات ها، دسترسی همگان به منابع و یافتههای علمی روزآمد، ساماندهی نشریات علمی، کتابخانه، انتشارات و با ایجاد مراکز تحقیقاتی در نیل به اهداف جمعیت هلال احمر و نیز استفاده از فرصت های کم نظیر این جمعیت برای توسعه علوم و تحقیقات و فناوری در کشور اهتمام نماید.
وی افزود: همچنین با توجه به نیاز کشور به تولید علم و انجام کلیه فعالیت ها بر پایه دانش، نیازمند یاری پژوهشگران، محققان و مؤسسات پژوهشی در ابعاد ملی و بین المللی هستیم تا با طرحهای فنآورانه و نوآورانه، در مسیر شکوفایی و توسعه علمی در کنار فعالین آموزشی قرار گیرند تا فصل جدیدی در جمعیت هلال احمر آغاز گردد.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر ادامه داد: اینجانب به مناسبت نکوداشت هفته پژوهش و فنآوری که امسال با شعار"پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین،در خدمت تولید ملی"مزین گردیده است،فرصت را غنیمت میشمارم تا این مناسبت مهم را به همه محققین، پژوهشگران و همکاران حوزه پژوهش و فناوری، که با تلاش مجدانه به ترویج و توسعه پژوهش و فناوری می پردازند،تبریک عرض می نمایم و توفیق روز افزون تلاشگران این عرصه را در جهت تحقق اهداف عالیه جمعیت هلال احمر، از خداوند منان خواستارم.
۲۴ تا ۲۸ آذرماه به عنوان «پژوهش، فناوری و مسئولیت های اجتماعی و پژوهش، فناوری و تعاملات بین المللی» نامگذاری شده است.