زنجبیل عطر و طعم کاملاً بینظیری دارد و مادهای است که در بسیاری از غذاهای خوش طعم مورد استفاده قرار میگیرد، اما استفاده از آن فقط در مصارف غذایی محدود نشده است.
شفاآنلاین>سلامت> زنجبیل یکی از باستانیترین گیاهانی است که علاوه بر مصارف دارویی از آن به عنوان ادویه نیز در انواع غذا استفاده میشود.
به گزارش شفاآنلاین: زنجبیل یک ادویه بسیار محبوب است که به طور گسترده در آشپزی مورد استفاده قرار میگیرد و به روشهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد.
زنجبیل عطر و طعم کاملاً بینظیری دارد و مادهای است که در بسیاری از غذاهای خوش طعم مورد استفاده قرار میگیرد، اما استفاده از آن فقط در مصارف غذایی محدود نشده است.
زنجبیل از دیرباز به عنوان درمانی برای بیماریهای مختلف به تنهایی یا همراه با سایر گیاهان و ادویهها مورد استفاده قرار گرفته است. برخی از مطالعات نشان دادهاند که زنجبیل دارای خواص دارویی مثبت است.
بیایید نگاهی به برخی از فواید بسیار زنجبیل بیندازیم:
زنجبیل حاوی ماده
جینجرال با خاصیت دارویی موثر برای رفع حالت تهوع، کاهشدهنده درد عضلانی، دارای اثر ضدالتهابی برای درد آرتروز، کاهش دهنده قند خون، کمککننده بیماریهای قلبی، مناسب برای درمان سو هاضمه مزمن، کاهش دهنده درد قاعدگی، کاهش دهنده سطح قاعدگی، جلوگیریکننده از سرطان، بهبود دهنده عملکرد مغز است و برای جلوگیری از آلزایمر و درمان عفونت موثر است.
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) زنجبیل را برای داشتن رژیم غذایی بیخطر میداند، اما استفاده از آن به عنوان دارو یا مکمل را تضمین یا تنظیم نمیکند.
با این حال زنجبیل منبع خوبی از آنتی اکسیدانها است، اما ویتامینها، مواد معدنی و کالری زیادی را تأمین نمیکند.
پیش از افزودن زنجبیل بیشتر به رژیم غذایی یا مصرف مکمل زنجبیل، با پزشک مشورت کنید. یک مکمل زنجبیل یا مصرف زیاد آن ممکن است با دیگر داروها تداخل باشد یا عوارض سلامتی دیگری ایجاد کند.