به گزارش شفا آنلاین،آرزو کاوهای کودکان زیر پنج سال را نسبت به افراد دیگر آسیب پذیرتر دانست و افزود: علاوه بر کودکان، زنان باردار و سالمندان نیز در اولویت مصرف ویتامین سی قرار دارند.
وی انواع مرکبات، گوجه فرنگی، میوهها و سبزیجات تازه را سرشار از ویتامین "سی" دانست و تصریح کرد: اگر مواد غذایی حاوی ویتامین C در معرض گرما، حرارت، نور و هوا قرار گیرند از خاصیت آنها کاسته میشود.
کاوهای اظهار کرد: اگر گوجه فرنگی پخته شود ویتامین خود را ازدست می دهد پس بهتر است به صورت خام مصرف شود و آبلیمو را باید در ظروف شیشهای تیره رنگ نگهداری کرد تا خاصیت خود را از دست ندهد.
این کارشناس تغذیه مصرف ویتامین C را برای همه افراد ضروری دانست و افزود: چنانچه فرد کمبودی در دریافت ویتامین C نداشته باشد با مصرف این ویتامین، میزان اضافی دفع و در غیر این صورت جذب بدن می شود.