شفا آنلاين-از شکلات تلخ و ديگر فرآورده هاي کاکائو، به عنوان مکمل غذايي مفيد در سراسر جهان استفاده مي شود. کاکائو غني از فلاوانوئيد است که براي قلب مفيد است.
به گزارش
شفا آنلاين،فلاوانوئيد در منابع غذايي زيادي يافت مي شود از جمله انگور، سيب، بنشن، چاي سبز و... اما بالاترين ميزان فلاوانوئيد در شکلات است. اين ميزان در مقايسه با شير يا شکلات سفيد نيز بيشتر است. در برخي شکلات ها در روند توليد، تمامي خواص فلاوانوئيد از بين مي رود.
مصرف کاکائو، گاز نيتريک اکسيد (NO) بدن را افزايش مي دهد.اين گاز به طور طبيعي در بدن توليد مي شود، روي گيرنده هاي کوچک در رگ هاي خون تأثير مي گذارد و باعث گشادي رگ ها مي شود. اين روند فشار خون را کاهش مي دهد. فشارخون بالا با بروز انواع بيماري هاي قلبي ارتباط دارد از جمله سکته قلبي، سکته و... .
اختلال در عملکرد رگ ها به تدريج در روند خون رساني نيز اختلال ايجاد مي کند. پس از ملتهب شدن و گرفتگي عروق، بدن در واکنش به آن، براي بهبود زخم لخته ايجاد مي کند و اين امر مي تواند منجر به حمله قلبي شود. کاکائو توليد پلاک (plaques) و خطر پارگي را به حداقل مي رساند.
سلامت نیوز: شکلات تلخ هم مصرف کنيد
خراسان