کد خبر: ۲۷۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۲ تير ۱۳۹۳ - 2014July 13
شفا آنلاین:برخی از مواد غذایی فست فودی می‌توانند به شدت بر روی DNA افراد اثر بگذارند و به طور ناخواسته‌ باعث بروز انواع بیماری‌های ایمنی در فرد شوند.
به گزارش شفا آنلاین، بر اساس جدیدترین تحقیقات داشتن یک رژیم غذایی بد و سرشار از مواد قندی و چربی می‌تواند باعث آسیب رسیدن به DNA بدن افراد شود که تاثیر خود را در نسل بعد از خود نشان می‌دهد.

گفتنی است، بر اساس یک پژوهش دانشگاهی تخریب ژن‌ها در اثر مصرف خوراکی‌های فاقد ارزش غذایی می‌تواند در کودکان در آینده اثر گذار باشد.

این تحقیقات که توسط موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی در مریلند صورت گرفته، نشان می‌دهد خوردن قند و غذاهای فست فودی می‌تواند سبب ابتلای نسل‌های آتی به سرطان، انواع التهاب‌ها،‌ عفونت‌ها، واکنش آلرژیک و همینطور نابود شدن باکتری‌های مفید روده شود.

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند علاوه بر رعایت رژیم غذایی سالم برای حفظ سلامت خود برای داشتن فرزندانی سالم رژیم غذایی سالمی برای خود انتخاب نمایید.
برچسب ها: فست فودی ، DNA ، تحقیقات
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: