کد خبر: ۲۷۹۰۲۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021April 23
روزه گرفتن برای بیمارانی که فشار خون آن‌ها دارای نوسانات ناگهانی نبوده و با دارو کاملاً کنترل می‌شود، مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند.
شفاآنلاین>سلامت>عضو انجمن گوارش و کبد ایران گفت: افراد دارای فشار خون در ایام روزه داری کنترل فشار خون خود را فراموش نکنند.
به گزارش شفاآنلاین:سیدمحمدصادق غفوری عضو انجمن گوارش و کبد ایران با اشاره به  روزه گرفتن برای افراد دارای فشار خون گفت: مهم‌ترین نکته‌ای که باید به آن توجه شود این است که افراد مبتلا به فشار خون باید پیش از فرا رسیدن ماه رمضان حتماً به پزشک مراجعه کنند، زیرا روزه گرفتن برای این افراد تنها با صلاحدید پزشک مجاز است. اما به طور کلی، روزه گرفتن برای بیمارانی که فشار خون آن‌ها دارای نوسانات ناگهانی نبوده و با دارو کاملاً کنترل می‌شود، مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند.

او افزود: افراد دچار فشار خون اگر با مشورت پزشک تصمیم به روزه‌داری در ماه مبارک رمضان گرفته‌اند، باید برای حفظ سلامتی خود داروهایشان را به روال خاصی که پزشک مشخص خواهد کرد مصرف کنند. در صورتی که طبق نظر پزشک روزه گرفتن برایشان منعی ندارد، ابتدا ۲-۳ روز روزه گرفته و حتماً در افطار و سحر دارو‌های خود را طبق برنامه دارویی مصرف کنند. در حین روزه‌داری فشار خونشان را به دفعات چک کنند. اگر با وجود مصرف دارو‌ها شاهد افزایش فشار خون خود شدند، به روزه گرفتن ادامه ندهند.

غفوری گفت: فشار خون خود را حداقل یک بار بعد از سحر، یک بار در طول روز و یک بار در هنگام افطار اندازه‌گیری کنید همچنین از علائم فشار خون بالا (مانند سردرد و سرگیجه) نیز آگاه باشید. اگر در حین اندازه‌گیری فشار خود با فشار خون بالا و خطرناک مواجه شدید یا در طول روز علائم ناشی از فشار خون بالا را تجربه کردید، روزه گرفتن را ادامه ندهید.

عضو انجمن گوارش و کبد ایران اظهار کرد: از افطار تا سحر حدود ۸ لیوان آب بنوشید. توصیه می‌شود علاوه بر آب، آب میوه‌های طبیعی را نیز امتحان کرده و از مصرف نوشیدنی‌های شیرین پرهیز کنید. همچنین در حین افطار، روزه خود را با نوشیدن مایعات گرم پایان دهید. از آنجایی که کافئین منجر به افزایش خون می‌شود از مصرف قهوه و نوشابه نیز خودداری کنید.
برچسب ها: اصول ، بیماران ، فشار خون
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: