دمنوش ها از ریختن میوه های خشک، گل ها، ادویه جات یا گیاهان درون آب جوشیده تهیه می شوند. این بدان معنی است که دمنوش ها می توانند طعم و مزه های متنوعی را به خود اختصاص دهند و جایگزین وسوسه کننده ای برای نوشیدنی های قندی باشند که صدها سال است به عنوان داروهای طبیعی برای انواع بیماری ها استفاده می شوند
شفاآنلاین>سلامت> سال هاست که دمنوشهای مختلف برای سلامتی انسانها مورد استفاده قرار میگیرند.
به گزارش شفاآنلاین: دمنوشها قرن هاست که به عنوان نوشیدنیهای گرم و دلچسب و سرشار از فواید درمانی مورد استفاده قرار می گیرند.
دمنوش ها از ریختن میوه های خشک، گل ها، ادویه جات یا گیاهان درون آب جوشیده تهیه می شوند. این بدان معنی است که دمنوش ها می توانند طعم و مزه های متنوعی را به خود اختصاص دهند و جایگزین وسوسه کننده ای برای نوشیدنی های قندی باشند که صدها سال است به عنوان داروهای طبیعی برای انواع بیماری ها استفاده می شوند.
در ادامه این مطلب چند
دمنوش شگفت انگیز برای حفظ سلامت بدن معرفی شده است:
دمنوش زنجبیل
زنجبیل ضدباکتری و ضد ویروس بوده و سیستم ایمنی بدن را قوی می کند. ترکیب زنجبیل با لیمو یک معجون شگفت انگیز برای درمان گلو درد است. البته دمنوش زنجبیل با لیمو را میتوان با عسل هم ترکیب کرده و مصرف کرد.
دمنوش آویشن
دمنوش آویشن به ضدعفونی کننده بدن معروف شده است. این دمنوش یک نوشیدنی خوش عطراست که مصرف طولانی مدت آن میتواند به پیشگیری از ابتلا به آلزایمر در دوران سالمندی کمک کند.
دمنوش اسطوخودوس یا لوندر
گلهای زیبای لوندر که در ایران به اسم اسطوخودوس معروف هستند را به عنوان آرامبخش میشناسیم. دم کردن کمی از این گیاه به رفع استرس و مقابله با افسردگی کمک میکند. اگر شبها سخت میتوانید بخوابید یا درگیر دردهای میگرنی هستید یک دمنوش اسطوخودوس به شما کمک میکند.
دمنوش گل های بنفشه و سرخ
دمنوش گل های بنفشه و سرخ علاوه بر بوی شگفت انگیزی که دارد، میتواند در رفع سرفه هم کمک کند. این دمنوش برای روزهای کرونایی بسیار مفید است. گل سرخ به تنهایی ریهها را مقاوم میکند و میتواند درمان خوبی برای سرماخوردگی، آنفلوانزا و مشکلات ریه باشد.
دمنوش گل گاو زبان
اگر یک روز پراسترس داشتید حتما دمنوش گل گاو زبان میل کنید، زیرا حکم یک آرامبخش قوی را دارد. البته مهمترین نکتهای که باید به آن توجه کرد روش دم کردن این گیاه است، برای تهیه دمنوش گل گاو زبان ابتدا باید مقداری از این گیاه نیم ساعت در آب بجوشد و حدود یک ساعت هم دم بکشد.