کد خبر: ۲۷۷۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021April 04
با توجه به پیگیری‌های انجام شده در مجلس دهم، طیف اختلالات اوتیسم در سرفصل بیماری‌های خاص و صعب العلاج تصویب و نهایی شد.

شفاآنلاین>سلامت> مدیرعامل انجمن اوتیسم گفت: پیگیری بیمه سلامت منجر به پوشش بیمه ای خدمات مبتلایان به اوتیسم شد.

به گزارش شفاآنلاین: سعیده صالح غفاری افزود: انجمن اوتیسم ایران با بیش از ۲۰ دفتر و شعبه در کشور در کنار وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مرتبط مانند وزارت بهداشت، وزارت رفاه و سازمان بهزیستی در کنار سایر سازمان‌ها و نهادهای متولی رسیدگی به اختلالات اوتیسم از نظر غربالگری، تشخیص، مداخلات زودهنگام، مداخلات توانبخشی، شرایط نگهداری موقت و شبانه روزی، آموزش‌های دوران پیش دبستانی و دبستان و مهارت آموزی و حرفه آموزی و همچنین رسیدگی به خانواده اوتیسم هستند.

وی ادامه داد: با توجه به پیگیری‌های انجام شده در مجلس دهم، طیف اختلالات اوتیسم در سرفصل بیماری‌های خاص و صعب العلاج تصویب و نهایی شد. همچنین در تلاش هستیم در سال ۱۴۰۰ اعتبار خاص اوتیسم را در این سرفصل از بیماری‌های خاص افزایش داده و مشخص کنیم. بخشی از این اعتبار توسط وزارت بهداشت از محل بیماری‌های خاص در تدوین و تخصیص بسته استاندارد خدمتی اوتیسم ویژه کودکان و افراد دارای اوتیسم قابل پرداخت به مراکز و کلینیک‌های توانبخشی خواهد بود که با وزارت بهداشت قرارداد خواهند داشت.

غفاری گفت: سازمان‌های بیمه سلامت، تأمین اجتماعی و خدمات درمانی نیروهای مسلح مهم‌ترین سازمان‌هایی محسوب می‌شوند که در پوشش خدمات توانبخشی استاندارد اوتیسم باید هزینه‌ها را پوشش بدهند و در سال ۱۳۹۹ این اتفاق مهم در شورای عالی بیمه سلامت نهایی شده و در حال حاضر توسط مسئولان سازمان بیمه سلامت برای اجرا پیگیری شده است.

وی بیان کرد: سازمان تأمین اجتماعی و خدمات درمانی نیروهای مسلح نیز اعلام آمادگی کرده‌اند که طبق بسته استاندارد مناسب برای هر سه طیف اوتیسم، خدمات کار درمانی، گفتار درمانی، رفتار درمانی و ویزیت روان پزشک و بخشی از خدمات مراقبتی را تحت پوشش بیمه قرار بدهند.

مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران افزود: مهم‌ترین خدماتی که یک فرد دارای اوتیسم نیاز دارد، خدمات توانبخشی شامل کار درمانی، گفتار درمانی، رفتار درمانی است و این موضوع بیشترین حجم فشار اقتصادی را به خانواده‌ها وارد می‌کند.

وی اظهار کرد: عملکرد سازمان بیمه سلامت در سال ۱۳۹۹ بسیار قابل قبول بوده و پیگیری‌های همزمان انجمن اوتیسم ایران و سازمان بیمه سلامت به درستی اتفاق افتاد و این مسئولیت پذیری را در همه مسئولان سازمان بیمه سلامت مشاهده کردیم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: