کد خبر: ۲۷۶۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021March 21
برای رسیدگی به وضعیت مدافعان سلامت کمیته‌های ملی، فرعی و جلسات فراوانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار و پرونده‌های شهدای مدافع سلامت مورد بررسی قرار گرفت

شفاآنلاین>سلامت>  کادر درمان به منظور سلامتی بیماران کرونایی با ایثار، شجاعت و از خودگذشتگی به میدان آمده‌اند به طوری که در یک سال گذشته حدود ۳۰۰ شهید مدافع سلامت داشتیم، این شهدا به گونه‌ای ادامه دهنده راه رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس شده‌اند.

به گزارش شفاآنلاین: یک سال از زمان شیوع ویروس کرونا در جهان و ایران می گذرد، در این مدت سرمایه‌های بسیار بزرگی از نیروی انسانی کشور در حوزه سلامت به شهادت رسیده‌اند، پزشکان و کادر درمان، سرمایه‌های ملی هستند که جان خود را برای مراقبت از مردم فدا کردند. 

برای رسیدگی به وضعیت مدافعان سلامت کمیته‌های ملی، فرعی و جلسات فراوانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار و پرونده‌های شهدای مدافع سلامت مورد بررسی قرار گرفت، روسا و اعضای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور زحمات زیادی در بیش از یک سال گذشته متحمل شدند و کادر بهداشتی و درمانی نیز برای مقابله با ویروس منحوس کرونا حتی از جان خود گذشتند.

این در حالی است که در سال ۹۹ کمیته ملی تعیین مصادیق شهدای مدافع سلامت با حضور معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون رییس جمهوری و رییس سازمان اداری و استخدامی و نماینده سازمان برنامه و بودجه دستورالعمل نهایی " نحوه تشکیل پرونده و بررسی مدارک و مستندات شهید خدمت " را تصویب کرد.

بر این اساس و به نقل از معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکنون پرونده ۱۶۸ مدافع سلامت، از مصادیق شهدای گرانقدر شناخته شده است.

سعید اوحدی در هشتمین نشست کمیته ملی تعیین مصادیق و امتیازات شهید خدمت گفته بود که توفیق و افتخار بسیار بزرگی برای بنیاد شهید و امور ایثارگران است که در خدمت خانواده‌های این شهدا باشد و در این نشست، پرونده ۲۴ مدافع سلامت که مظلومانه به شهادت رسیدند مطرح و تأیید شد، همچنین ۶۴ پرونده دیگر مطرح شد که به دلیل نقص مدارک، باید به استان‌ها برگردد تا اقدامات لازم صورت گیرد.

وقتی ایثار کادر درمان را دیدم تصمیم گرفتم کتابی در این باره بنویسم

نویسنده کتاب لباس رزم من امروز سفید است اظهار داشت: وقتی ویروس کرونا وارد کشور شد همه از این مهمان شوم ناشناخته دچار وحشت شدند، ویروس کرونا جان عزیزان ما را گرفت و به دلیل اینکه در آن روزها شناخت کمی از این بیماری داشتیم کاری از دست ما بر نمی آمد، وقتی ایثار کادر درمان را دیدم تصمیم گرفتم تا کتابی در این باره بنویسم. جبهه امروز در بیمارستان است.

«بهاره دانشگر» با گرامیداشت ایثار مدافعان سلامت افزود: در روزهای سخت و نفس گیر هشت سال دفاع مقدس رزمندگان با ایثار برای دفاع از مردم به میدان رفتند و در این روزها نیز کادر درمان برای حفظ سلامت جامعه از خودگذشتگی می کنند.

وی با بیان اینکه اگر کسی برای کشورش از خودگذشتگی کند به تجلی فرهنگ ایثار و شهادت کمک کرده است، گفت: ایثار کادر درمان نقش مهمی در گسترش فرهنگ ایثار و شهادت دارد که نشان دادند هنوز هم راه شهدا رهرو دارد. من در میان کادر درمان، پزشکان یا پرستارانی را می شناسم که ایثارگر هستند و در این روزهای سخت در کنار مردم مانده اند.

دانشگر خاطر نشان کرد: همه وظیفه داریم تا ادامه دهنده راه شهدا و پاسدار خون آنها باشیم، ایثار کادر درمان در مقابله با ویروس کرونا باعث خشنودی شهدا می شود. رکن اساسی برای پیشرفت کشور در عرصه های مختلف این است که در کنار هم باشیم.

سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نماد از خودگذشتگی است

نویسنده کتاب «لباس رزم من امروز سفید است» با تاکید بر اینکه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نماد از خودگذشتگی است افزود: با توجه به ویژگی های برجسته شخصیتی سردار دل ها تصمیم دارم در رابطه با او اثر قابل دفاعی را تولید کنم، ادبیات بستر مناسبی برای تولید اثر در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که باید از آن به بهترین شکل ممکن بهره مند شویم.

دانشگر گفت:‌ نشر ویژگی های شخصیتی سردار دل ها مهم است و نقش انکار ناپذیری در گسترش فرهنگ ایثار و شهادت خواهد داشت چرا که شهید سلیمانی نماد از خود گذشتگی بوده اند.

وی با اشاره به ارزش از خودگذشتگی کادر درمان در این روزها افزود: کادر درمان در مبارزه با ویروس منحوس کرونا نشان دادند که ادامه دهنده حقیقی راه شهدا هستند و در زمانه ما به فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی جان تازه ای بخشیدند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: