توحیدی گفت: در بازدیدهایی که از خانه عرشیا داشتیم متوجه شدیم که مادر عرشیا اعتیاد دارد و پدرش نیز خانه را ترک کرده؛ همچنین متاسفانه دو نوزاد دیگر نیز در آن خانه که محل مصرف مداوم مواد مخدر است حضور دارند. عرشیا از بدو تولد دارای نارسایی قلبی بوده که پزشکان اعتیاد مادر و قرار گرفتن او در فضای آلوده به مواد مخدر را سبب تشدید این بیماری میدانند.
وی ادامه داد: بیمارستان این مورد را به عنوان کودک آزاری مطرح کرده است اما متاسفانه مراجع قانونی آن را کودک آزاری ندانستهاند.
این عضو جمعیت امام علی با اشاره به اینکه افزایش این گونه موارد کودک آزاری نشاندهنده ضرورت تدوین قانونی در این زمینه است گفت: امیدوارم در مراجع قانونگذاری علاوه بر عکسهایی که در مورد پوشش برخی افراد نشان میدهند، عکس عرشیا و کودکانی مانند او را نیز نشان دهند.
توحیدی افزود: مدتها است که قانونی در جهت حمایت از حقوق کودکان در مجلس وجود دارد که به آن رسیدگی نمیشود، همچنین نهادهایی که اکنون برای رسیدگی به این موارد وجود دارند با توجه به امکانات و مشکلات قضایی نمیتوانند به تمامی موارد رسیدگی کنند. در بسیاری از کشورها پلیس امنیت کودکان وجود دارد که به نظر میآید با گسترش آسیبهای اجتماعی و افزایش ناهنجاریهایی مانند کودک آزاری و فروش کودکان لزوم حضور این مرجع انتظامی در کشور ما احساس میشود.