شفا آنلاین:یک متخصص مغز و اعصاب گفت: مصرف زیاد قند و شکر، ممکن است موجب آسیب "سلولهای مغزی" و اختلال در رشد مغز شود.
به گزارش
شفا آنلاین،مهیار مهین شفیعی متخصص مغز و اعصاب افزود: متأسفانه الگوهای غذایی نامناسب، موجب بروز اختلالات مغزی و کاهش بازدهی مغز بسیاری از افراد جامعه شده است.
وی
با اشاره به اینکه نخوردن صبحانه و پرخوری دو عامل مهم افت فعالیت مغز و
کاهش قدرت ذهنی است، تصریح کرد: مصرف بیش از اندازه برخی از مواد نیز ممکن
است در دراز مدت، به مغز آسیب برساند.
مهینشفیعی تأکید کرد: مصرف زیاد قند و شکر، ممکن است موجب آسیب سلولهای مغزی و اختلال در رشد مغز شود.
وی
یادآور شد: در واقع استفاده بیش از اندازه مواد قندی موجب اختلال یا توقف
جذب پروتئین و برخی دیگر از مواد شده و در نتیجه خطر سوء تغذیه و حتی آسیب
سلولهای مغزی را افزایش میدهد.
مهینشفیعی گفت:
علاوه بر مصرف زیاد قند و شکر، مصرف بیش از اندازه مواد غذایی حاوی
نگهدارندهها، افزودنیها، رنگهای خوراکی و قندهای مصنوعی نیز میتواند بر
عملکرد سیستم مغزی و عصبی، تأثیر منفی بر جای گذارد.