صنوف واسطی که مرغ را از مرغداران خریداری میکنند با تکیه بر مصوبه ستاد تنظیم بازار، مرغ را با نرخ مصوب خریداری کرده و با بهانههای مختلف بخش از آن را با نرخ آزاد میفروشند
شفاآنلاین>سلامت> نائب رئیس کانون مرغداران گوشتی ایران از دو نرخی شدن مرغ در بازار و ایجاد فساد در این زمینه خبر داد و گفت: مرغ دو نرخی ریشه در عدم تطابق قیمت با هزینه تمام شده تولید برای تولیدکننده دارد.
به گزارش شفاآنلاین: کافی است سری به نزدیکترین بازار محل سکونت خود بزنید تا متوجه برخی تابلوهای با این مضمون شوید" مرغ دولتی موجود است". فروش مرغ گرم به دو نرخ دولتی و آزاد در حالی است که ستاد تنظیم بازار یک نرخ را برای هر کیلوگرم مرغ تصویب و ابلاغ کرده است.
حبیب اسدالله نژاد، ریشه دو نرخی بودن مرغ را در عدم تطابق قیمت مصوب خرید مرغ با هزینه تمام شده تولید میداند.
وی در اینباره اظهار کرد: ستاد تنظیم بازار
قیمت مصوب خرید هر کیلوگرم مرغ از مرغدار را 14 هزار و 100 تومان ابلاغ کرده است در حالی که هزینه تمام شده تولید با توجه به بالا رفتن قیمت مولفههای تولید بیش از این است.
اسدالله نژاد قیمت تمام شده تولید هر کیلوگرم مرغ برای مرغدار را 17 هزار و 500 تومان اعلام کرد.
به گفته وی؛ صنوف واسطی که مرغ را از مرغداران خریداری میکنند با تکیه بر مصوبه ستاد تنظیم بازار، مرغ را با نرخ مصوب خریداری کرده و با بهانههای مختلف بخش از آن را با نرخ آزاد میفروشند.
اسدالله نژاد معتقد است، مرغ دو نرخی فساد ایجاد کرده و موجبات سود بیزحمت را برای برخی از این صنوف واسط فراهم کرده است.
نائب رئیس کانون مرغداران گوشتی ایران تاکید دارد که اگر قیمت مصوب خرید مرغ از مرغداران واقعی و بر اساس هزینه تمام شده تولید باشد بساط فساد که با دو نرخی شدن مرغ ایجاد شده، برچیده خواهد شد.
اسدالله نژاد حداکثر قیمت عرضه مرغ گرم برای مصرف کننده با در نظر رفتن هزینهها را 25 هزار تومان اعلام کرد.
ستاد تنظیم بازار آخرین قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ گرم برای مصرف کننده ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان تعیین کرده است.