تعداد کمی هم از مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی از اول امسال آغاز به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک کردند.
شفاآنلاین>سلامت>مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره آخرین اخبار از اجرای نسخه نویسی الکترونیک در تامین اجتماعی، توضیحاتی داد.
به گزارش شفاآنلاین :شهرام غفاری مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره آخرین اخبار از اجرای نسخه نویسی الکترونیک، اظهار کرد: موضوع حذف دفترچه درمانی تامین اجتماعی با اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک دو موضوع متفاوت است.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه نسخه نویسی الکترونیک بیش از دو سال است که در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی آغاز شده و دیگر نیاز به دفترچه بیمه هنگام مراجعه به مراکز درمانی ملکی نیست، گفت: تعداد کمی هم از مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی از اول امسال آغاز به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک کردند.
وی تصریح کرد: اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در قانون برنامه ششم توسعه به آن اشاره شده است همچنین از تاکیدات دولت الکترونیک است در واقع قوانین بالادستی این اجبار را برای ما تعیین کرده و باید پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی به سمت نسخه نویسی الکترونیک روی آورند.
غفاری افزود: در حال حاضر ۷۵۰ هزار نسخه الکترونیک روزانه از طرف پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد برای سازمان تامین اجتماعی ارسال می شود در واقع بیش از ۷۰ درصد مراکز طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی در نوشتن نسخه، الکترونیک شدهاند.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره همکاری دانشگاههای علوم پزشکی با سازمان تامین اجتماعی در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک، بیان کرد: متاسفانه هنوز در دانشگاه های علوم پزشکی نسخه نویسی الکترونیک اجرا نشده و به سیستم سازمان تامین اجتماعی متصل نشده اند.
وی ادامه داد: مساعدتهایی انجام شده و قول دادند به زودی تجهیزات لازم را فراهم کنند امیدوار هستیم که تا پایان سال کل دانشگاههای علوم پزشکی به سیستم سازمان تامین اجتماعی متصل شده و نسخه نویسی الکترونیک اجرا شود اگر دانشگاههای علوم پزشکی تاکنون به این طرح وارد شده بودند ۶۰ تا ۷۰ درصد راه را رفته بودیم.
غفاری اضافه کرد: مراکز طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی همکاری خوبی در طرح نسخه نویسی الکترونیک داشتند، مراکز درمانی و پزشکان نیز به این طرح پیوسته اند و اگر دانشگاههای علوم پزشکی نیز وارد طرح نسخه نویسی الکترونیک شوند بخش اعظمی از این طرح اجرا شده است.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: این که برخی از داروخانهها میگویند اجرای طرح نسخه پیچی الکترونیک برای آنها هزینه دارد، حرف درستی نیست چرا که پیش از این خودشان در داروخانه نام داروهای مراجعه کنندگان را در سیستم ثبت میکردند و سپس دارو را تحویل می دادند اما در حال حاضر داروها اتومات در سیستم نشسته و در واقع نیاز نیست که کار اضافی را آنها انجام دهند.