شفاآنلاین-عضو انجمن تغذیه ایران، گفت: مصرف حجم بیشتر غذا در افطار مانع خوردن مواد غذایی لازم در وعده سحری می شود.
به گزارش
شفا آنلاین،ˈ پروین افشار ˈ افزود: با توجه به
طولانی بودن روزها و فرصت کم شب های ماه رمضان بهتر است افطار و شام با هم
یا به فاصله کوتاهی مصرف شود.
وی یادآور شد: اگر حجم غذای شام بیش از حد باشد، هم خواب را تحت تاثیر قرار می دهد و هم مشکلاتی را هنگام استراحت بوجود می آورد.
افشار
افزود: مصرف غذا با حجم زیاد در افطار مانع خوردن غذا در وعده سحر شده و
تکرار آن باعث سوء هاضمه و بروز بیماری های گوارشی خواهد شد.
این
کارشناس تغذیه مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان،
گفت: حجم شام بعد از افطار باید کنترل شده باشد که مانعی در مصرف سبزی ها و
میوه های تازه ایجاد نکند.
وی تاکید کرد: روزه داران می توانند پس
از مصرف شام و فاصله آن تا سحری، وعده مختصری شامل میوه، شیر یا انواع
مغزهای گیاهی مانند پسته، گردو، فندق و بادام، مصرف کنند.
افشار،
همچنین با اشاره به اینکه روزه داران از مصرف تنقلا ت زیاد در فاصله افطار
تا سحر خودداری کنند، افزود: این مواد موجب می شود به هنگام سحر به دلیل پر
بودن معده، میل به غذا کاهش پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: برخی افراد
نیز در این ماه غذاهای پرچرب مانند کله پاچه و سیرابی استفاده می کنند و
مصرف آن موجب تشنگی زیاد می شود، بنابراین توصیه می شود، در صورت مصرف این
مواد غذایی آن را کم نمک و در وعده افطار استفاده کنند.