کد خبر: ۲۷۳۴۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۶ تير ۱۳۹۳ - 2014July 07
شفاآنلاین-عضو انجمن تغذیه ایران، گفت: مصرف حجم بیشتر غذا در افطار مانع خوردن مواد غذایی لازم در وعده سحری می شود.
به گزارش شفا آنلاین،ˈ پروین افشار ˈ افزود: با توجه به طولانی بودن روزها و فرصت کم شب های ماه رمضان بهتر است افطار و شام با هم یا به فاصله کوتاهی مصرف شود.

وی یادآور شد: اگر حجم غذای شام بیش از حد باشد، هم خواب را تحت تاثیر قرار می دهد و هم مشکلاتی را هنگام استراحت بوجود می آورد.

افشار افزود: مصرف غذا با حجم زیاد در افطار مانع خوردن غذا در وعده سحر شده و تکرار آن باعث سوء هاضمه و بروز بیماری های گوارشی خواهد شد.

این کارشناس تغذیه مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان، گفت: حجم شام بعد از افطار باید کنترل شده باشد که مانعی در مصرف سبزی ها و میوه های تازه ایجاد نکند.

وی تاکید کرد: روزه داران می توانند پس از مصرف شام و فاصله آن تا سحری، وعده مختصری شامل میوه، شیر یا انواع مغزهای گیاهی مانند پسته، گردو، فندق و بادام، مصرف کنند.

افشار، همچنین با اشاره به اینکه روزه داران از مصرف تنقلا ت زیاد در فاصله افطار تا سحر خودداری کنند، افزود: این مواد موجب می شود به هنگام سحر به دلیل پر بودن معده، میل به غذا کاهش پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: برخی افراد نیز در این ماه غذاهای پرچرب مانند کله پاچه و سیرابی استفاده می کنند و مصرف آن موجب تشنگی زیاد می شود، بنابراین توصیه می شود، در صورت مصرف این مواد غذایی آن را کم نمک و در وعده افطار استفاده کنند.
برچسب ها: افطار ، سحر ، مواد غذایی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: