دکتر فربد فدائی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این مطلب اظهار داشت: در واقع درباره این که چگونه می توان در ایام این ماه احساس گرسنگی و تشنگی نکرد و همچنین مصرف چه نوع تغذیه و نوشیدنی مناسب است و... به حد كافي سخن گفته شده و می شود.
وی تصریح کرد: روزه دار واقعی در این ماه باید از تمام اعمال ناپسند، نا مطلوب، زشت و منکر به طور کامل بپرهیزد.
متخصص اعصاب و روان خاطرنشان کرد: احساس گرسنگی و تشنگی نیز برای درک احساس گرسنگی و تشنگی افراد محروم و همدلی و همدردی با آنان است.
وی روزه را به عنوان یک تکلیف شرعی که باعث احساس همبستگی میان مسلمانان و تقویت هویت گروهی، احساس ایمنی و آرامش در سطح جامعه می شود، دانست و اظهار داشت: فرد روزه دار با تسلط بر نفس خود قوی تر و مهربان تر می شود.
مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به خبرنگار شفا آنلاین گفت: روزه دار واقعی حتی نسبت به جانوران معصوم و زبان بسته که تشنه و گرسنه اند هم احساس شفقت می کند و آنان را از آب و غذا بی نصیب نمی گذارد.
وی تأکید کرد: بنابراین روزه دار واقعی فقط به یک گروه اعمال ظاهری اکتفا نمی کند بلکه می کوشد بر نفس خود و نیازهای جسمی چیره شده و از نظر معنوی هم فرد صالح تری شود و با پیروی از معصومین(ع) که بر فضیلت روزه تأکید داشته اند در سایر ماه های سال نیز فرد شایسته تری باشد.