در پی مراجعه شهروندی به پلیس فتای تهران، پروندهای با موضوع برداشت غیرمجاز بیش از 400 میلیون ریال تشکیل شد و تیمی از مهندسان فتا بررسی پرونده را برعهده گرفتند.
شفاآنلاین>سلامت> در پی مراجعه شهروندی به پلیس فتای تهران، پروندهای با موضوع برداشت غیرمجاز بیش از 400 میلیون ریال تشکیل شد و تیمی از مهندسان فتا بررسی پرونده را برعهده گرفتند.
به گزارش شفاآنلاین: شاکی درباره چگونگی سرقت گفت: برای انجام عملیات بانکی در یکی از موتورهای جستوجوگر اینترنت، بانک خود را جستوجو کردم و به اولین سایتی که مشاهده کردم وارد شدم. اصلا فکرش را نمیکردم که ممکن است این سایت جعلی باشد.
پس از واردکردن اطلاعات حساب بانکیام، متوجه برداشت غیرمجاز بیش از 400 میلیون ریال شدم و آن موقع بود که فهمیدم آن سایت مربوط به
بانک مدنظر من نیست، بلکه فقط شبیه به آن است. کارآگاهان واکاوی زوایای پنهان پرونده را آغاز کردند. تحقیقات کارشناسان پلیس فتا نشان داد سارق یا سارقان با ایجاد یک سایت جعلی شبیه به اینترنتبانک اطلاعات شاکی را سرقت کرده و مبلغی را از حساب بانکی او به صورت اینترنتی برداشتهاند.
با تلاشهای افسران سایبری و بهکارگیری اقدامات تخصصی مجرم در فضای مجازی شناسایی و هویت او برای پلیس روشن شد. پس از آن مراحل قضائی انجام و بلافاصله متهم در یکی از محلههای جنوبی تهران دستگیر و همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.
متهم پس از حضور در پلیس فتای پایتخت و مواجهشدن با مستندات و مدارک جمعآوریشده چارهای جز اعتراف به جرمش نداشت. او گفت: با طراحی سایت شبیهسازیشده مشتریان بانکها را فریب میدادم و آنها به گمان اینکه وارد پایگاهی معتبر شدهاند، اطلاعات خود را وارد میکردند. درباره این شاکی نیز همین اتفاق افتاد و من در کمتر از یک دقیقه بعد از اینکه رمزش را وارد کرد، توانستم وارد حساب او شوم و پولهایش را به حساب دیگری منتقل کنم. سرهنگ داود معظمیگودرزی، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت، با اشاره به بازگرداندن مبلغ به حساب بانکی شاکی به کاربران فضای مجازی توصیه کرد: همانطور که بارها توسط پلیس فتا درباره انجام عملیات بانکی در بستر اینترنت هشدار داده شده است، مجددا تأکید میشود برای ورود به اینترنتبانک خود به نتایج سرچ در موتورهای جستوجوگر اکتفا نکنند و حتما آدرس مشاهدهشده را با آدرس اصلی بانک که از منابع معتبر اخذ میکنند تطبیق دهند. شرق