کد خبر: ۲۶۹۶۸۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۰۴ دی ۱۳۹۹ - 2020December 24
تماس زودهنگام با میکروارگانیزم های مختلف می‌تواند به عنوان یک نقطه شروعی برای سیستم ایمنی کودک عمل کند.
شفاآنلاین>سلامت>کودکان مادرانی که در دوران شیردهی شیر گاو نسبتاً زیاد می نوشند کمتر در معرض خطر ابتلا به آلرژی غذایی قرار دارند.
محققان دانشگاه چالمرز سوئد در نظرسنجی از بیش از ۵۰۰ زن سوئدی در مورد عادات غذایی و شیوع آلرژی در بین کودکان شأن در سن یک سالگی به این نتیجه رسیدند.

به گزارش شفاآنلاین:«میا استروویک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما دریافته ایم که مادران کودکان سالم یک ساله در هنگام شیردهی بیش از مادران کودکان یک ساله مبتلا به آلرژی، شیر گاو مصرف کرده بودند. اگرچه این ارتباط واضح و آشکار است، اما ما ادعا نمی‌کنیم که نوشیدن شیر گاو یک درمان عمومی برای آلرژی غذایی است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «عوامل زیادی در پشت خطر آلرژی غذایی وجود دارد. با این حال رژیم غذایی عاملی است که والدین می‌توانند تأثیر مستقیم بر آن داشته باشند.»

به گفته محققان، یک توضیح احتمالی در این باره این است که شیر در رژیم غذایی مادر حاوی موادی است که موجب تحریک و تقویت رشد بهتر سیستم ایمنی کودک می‌شود.

محققان معتقدند در ابتدای رشد کودک، تحریک سیستم ایمنی برای افزایش تحمل کودک در مقابل مواد غذایی مختلف ضروری است.

همچنین تماس زودهنگام با میکروارگانیزم های مختلف می‌تواند به عنوان یک نقطه شروعی برای سیستم ایمنی کودک عمل کند.

آلرژی غذایی شایع‌ترین بیماری مزمن در بین کودکان است.
برچسب ها: نوشیدن ، دوران ، شیردهی ، آلرژی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: